A fogvatartott nők milyen kozmetikumokat és ékszereket használhatnak?
Figyelt kérdés
Gondolom van különbség az elzárás, az előzetes és a jogerős között.2010. júl. 14. 21:55
11/21 anonim válasza:
Takaróval is fel tudják magukat kötni, néhány éve volt is rá példa...
12/21 anonim válasza:
elég szomorú h illyen körülmények uralkodnak, sőt riport is volt + olvastam is, hog yvan olyan börtön, ahol 200 %-os a telítettség, de azt hiszem még nagyobb számot is mondtak, hogy az esztergomi börtön pl 46 főre épült aztán meg 220-an voltak benne. akkor ez hány % ? még jó h bezárták ...
atya isten, de hol vannak itt uniós normák pl ? ez kész vicc
13/21 anonim válasza:
Semmilyen ékszer nem lehet náluk, kozmetikum pedig csak dezodor (csak golyós),de az is csk külön helyiségben, szekrényben elzárva, tusfürdő és ennyi. Semmi szépészeti eszköz. Az előzetben tuti így van, mert ilyen helyen melózok. örtönben talán lazább, de szerintem nem sokkal. Hajfestésről pl sehol nem hallottam. Mégis ki csinálja meg, a smasszer, mert a fodrász tuti nem.
14/21 anonim válasza:
Szerintem se használhatnak semmit, golyós dezodor, tusfürdő, sampon. Fülbevalójuk, gyűrűjük talán lehet. Am. szerintem női börtönben az őrök is nők...
15/21 anonim válasza:
á ez nem biztos ... hát akkor hogyan történt pl annak a két nőnek a teherbe esése a börtönben?
16/21 anonim válasza:
Passz. :S De elvileg épp ezért nem lehetnének férfiak...
17/21 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy hogy eshet egy luxuskörülményekhez szokott plázacicának, amikor legelőször teszik rá a szolárium-barnított csuklóira a bilincset, illetve amikor bezáródik mögötte a cellajtó? Hónapokig vagy évekig nincs kozmetikus, smink, pedikür, manikür, műköröm és még sorolhatnánk. De legalább karperec helyett van bilincse.:) (Ami éppenséggel nem szőrmés-plüssös.)
18/21 anonim válasza:
Efféle plázacicákat nem nagyon tesznek börtönbe, kedves utolsó. :)
Legalábbis én nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy ilyen nő öljön, vagy olyan bűnt kövessen el, miért börtönbe kéne zárni. Max., ha a pasija idióta és megbosszulja. :D
19/21 anonim válasza:
Hát, utolsó, tudd meg, hogy bizony ilyen is lehetéges. A legtöbbet gyilkosságért és drogdealerkedésért csukják le tudtommal...
20/21 anonim válasza:
Bizony, hogy lehetséges. Egyszer szemtanúja voltam egy ilyennek. Bár nem klasszikus plázacicáról van szó, hanem egy 40 év körüli, de nagyon csinos és dekoratív könyvelő hölgyről. Tényleg látszott rajta a gyakori - fent is írt -pedikűr, manikűr, műköröm és miegymás. Évente cserélgette a 10 millió körüli autóit. Szóval: a szomszédságunkban volt az irodája ennek a nőnek és egyszercsak láttam, hogy két civil ruhás (rendőr?) kíséri ki az épületből és ülteti be szintén egy civil autóba. Az tűnt fel, hogy olyan furcsán tartja a kezeit maga előtt. Amikor közelebb értem, akkor vettem észre, hogy bizony a karkötői között ott van a bilincs is. Szegénykém próbálta takarni a bilincsét, de sehogy sem jött neki össze. A szemfestéke pedig teljesen le volt folyva az arcán a sírástól. Ez után majd csak vagy fél év múlva láttam ott és teljesen meg volt törve. Hallottam később, hogy le volt tartóztatva. Egy ilyen nőnek maga a pokol lehet hónapokig rács mögött lenni. Tehát nem feltétlenül kell gyilkosnak, vagy rablónak lenni ahhoz, hogy valaki bilincset kapjon és rács mögé kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!