Milyen büntetésre számíthatok?
este volt, és láttam valamit ami akár villanás is lehetett, de nincs benne tapasztalatom. de mire megálltam volna, hogy visszamenjek a rendőrautóhoz, addigra ők indexeltek és elhajtottak az ellenkező irányban.
kedves Norbi! nem véletlenül léptem át, hanem a főút beért a faluba, és komoly magánéleti problémámon filóztam, egyszerűen nem vettem le időben a lábom a gázról,...ennyi. ha megbüntetnek jogosnak fogom tartani, mert figyelnem kellett volna,...de ettől függetlenül máskor mindig betartom a korlátozásokat, bekapcsolom az övet,stb. .... és egyáltalán nem szoktam száguldozni!van hogy elvezetek anyámékhoz 80 km-t úgy, hogy a főúton nem előzök meg két teherautónál többet,általában 80-90 km/h a sebesség amivel járok főúton is,..autópályára meg rá se megyek. sose volt még balesetem, és sose büntettek még meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!