Miért nem elég népszerűek a zöld pártok?
Hogy lehetne javítani?
Ha az embereket a jövőjük erdekelné, csak rájuk szavaznának, nem mindenféle elavult ideológiai maszlagra.
(Ez egy általános kérdés, nem a magyar viszonyokról és főleg nem az LMP-ről szól.)
10-es: Azért Magyarország nem egy szegény ország. A 40. leggazdagabb a Földön a kb. 200-bol.
OFF:
Azért az valahol az emberek tudatossági problémája is, hogy nem raknak félre. Tudom, nem könnyű, gyengébb minőségű ételeket enni és egyéb áldozatokat hozni azért, hogy a 150-es fizudnak félre tudd tenni mondjuk a negyedét, de ismerek ilyen embereket, és azt látom, hogy abszolút megéri hosszú távon.
Prioritási problémái is vannak sokaknak. Például ismerek családokat, akiknek alig van miből, mégis 2-3 évente újrafestetik a házukat.
"Miért kéne bárkinek megoldania az én mai problémáimat (magamon kívül)?"
Mert EZÉRT akarsz pártot választani, hogy tegyen érted, a nevedben. Vagy nem?
Akkor meg ha nem akkor minek kellenek neked a zöld pártok? Akkor fordulj a greenpeace-hez és kész!
Én maximálisan egyetértek veled. Tényleg fontos kérdés. Nem vagyok elég tájékozott a témában. Az van, hogy a konzervatív pártok még régebbi gyökerűek, minta környezetszennyezés, és a politikai színtéren mivel partok vannak túl élesen különülnek el az ideológiaák. Egyfelől vannak a nemzetállamok, másfelől vannak a nagyhatalmak, a modern világ, aminek az ellenpólusa valahol az amit félig elrontottak, nem fedi le eléggé a társadalmi kérdéseket.
Egyfelől tényleg van egy nagy környezetszennyezés, de lehet ho9gy ez olyan mint hogy kiborítasz egy valamit a valahova, aztán felszárad elmossa a víz stb. Lehet hogy a környezetszennyező anyagok is így viselkednek hosszú távon. De rövidtávon mindenképp fontos hogy szemelőtt tartsuk a környezetünk egészségét a saját érdekünkben, mi van ha szar lesz a termés, oda a termőföld, aszáj sújt, kipurcannak a halak. Ez már viszont nem olyan dolog ami mellett elmegy bárki is. Vannak szervezetek erre a célra. Még babilonban volt 7év aszály, akkor is megéltek az emberek, de azt nem biztos hogy meg kéne várni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!