Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kik a legjobb politikai szónokok?

Kik a legjobb politikai szónokok?

Figyelt kérdés

Tudom nem ez alapján kell őket osztályozni de szónoklást tanulok és érdekel mit gondoltok.

Szerintem a legjobb Horn Gyula, ötleteitől messze távol állok de nagyon jó hallgatni a lassú, nyugodt, tiszta hangját.

Itt említeném meg Gyurcsány Ferencet. Én nem értem hogy miért választották meg ezt az embert csupán a beszéde miatt. Úgy adta elő magát a 2006os vitán Orbán Viktorral szemben mint egy lányos, törékeny, könyvmoly stréber.

2019. jún. 23. 02:50
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Puzsér Róbert
2019. jún. 23. 03:10
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

"2006os vitán Orbán Viktorral szemben mint egy lányos, törékeny, könyvmoly stréber."

Mégis úgy porig alázta a fűrert azóta nem mer vitába szállni senkivel, ovikat látogat de már ott is kínos ha feltesznek neki kérdéseket.... vérciki.....

2019. jún. 23. 05:14
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

"2006os vitán Orbán Viktorral szemben mint egy lányos, törékeny, könyvmoly stréber."

Ez nagyon nem így van. Bár inkább Orbánnal szimpatizálok, de pont hogy egy ilyen vitán Gyurcsány úgy lemosta őt hogy ihaj.

2019. jún. 23. 05:20
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Cicero, Kossuth, Hitler, amikről én tudok. Kossuth-tól van egy-két percnyi anyag, Hitlertől sok, Cicerótól nincs. Talán Mussolini sem lehetett rossz, és az angol fasiszta vezér, Oswald Mosley. A szélsőjobbos diktátorok valamiért a legjobbak.
2019. jún. 23. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Horn Gyulát pont nem hallottam soha szónokolni. Szónokolni ott kell sztem, ahol az érzelmekre akarsz hatni, nem sz értelemre. A diktátorok jók ebben. Lenin, Mussolini, Hitler stb. mind jó szónokok voltak.
2019. jún. 23. 07:58
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
A legeslegjobb Adolf Hitler volt. Tőle tanulhatsz.
2019. jún. 23. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Gyurcsány Ferenc
2019. jún. 23. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Hitler, Gyurcsány, Jakab Péter, Puzsér, Vona Gábor
2019. jún. 23. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Vona gábor. De ha jól láttam ő tanítja is ezt.
2019. jún. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!