Kik a legjobb politikai szónokok?
Tudom nem ez alapján kell őket osztályozni de szónoklást tanulok és érdekel mit gondoltok.
Szerintem a legjobb Horn Gyula, ötleteitől messze távol állok de nagyon jó hallgatni a lassú, nyugodt, tiszta hangját.
Itt említeném meg Gyurcsány Ferencet. Én nem értem hogy miért választották meg ezt az embert csupán a beszéde miatt. Úgy adta elő magát a 2006os vitán Orbán Viktorral szemben mint egy lányos, törékeny, könyvmoly stréber.
"2006os vitán Orbán Viktorral szemben mint egy lányos, törékeny, könyvmoly stréber."
Mégis úgy porig alázta a fűrert azóta nem mer vitába szállni senkivel, ovikat látogat de már ott is kínos ha feltesznek neki kérdéseket.... vérciki.....
"2006os vitán Orbán Viktorral szemben mint egy lányos, törékeny, könyvmoly stréber."
Ez nagyon nem így van. Bár inkább Orbánnal szimpatizálok, de pont hogy egy ilyen vitán Gyurcsány úgy lemosta őt hogy ihaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!