Miért nem tiltja be a kormány a hálapénzt? Nincs szüksége azok adójára?
Emeljék meg úgy az orvosok fizetését, hogy ne várják el a borítékot. Csak számolni kell, hogy mennyi pénz adója NEM kerül be az államkasszába. Én most vagyok túl egy nagyon komoly műtéten, ahol a "tarifa" 50-100.-ft között mozog.
4 műtét egy napon, hetente legalább 2x= max. 800ezer ft, és adómentes!! Egy közhivatalban 5-600e ft között mozog a vezető fizetése, készítsenek egy normális bértáblát, így elkerülhetnénk a boríték dugdosás kellemetlenségeit.
Az államkasszába akkor sem kerülne több pénz,ha megszüntetnék a hálapénzt. Ezt titokban adod az orvosnak,és nem fogod befizetni az államnak.
Ma is vannak tisztessséges orvosok,akik hálapénz nélkül is lelikiismeretesen ellátják a betegeiket. De a legtöbb orvos,akkor is kérne hálapénzt,ha tízser ennyi lenne a fizetése. A kapzsiság határtalan, és nemcsak az orvosok körében.
Miért kell adni hálapénzt az altatóorvosnak? Ha nem adok, akkor nem altat el?
Harmadiknak:
Nem én fizetem a hálapénzből az adót, én az adózott pénzeskémből tömöm az orvost, ő teszi el adómentesen,neki tiszta jövedelem.
Ja, nem hálapénzt, fizetést :)
(előző)
Az orvosok elvárják a pénzt.
Meggyógyít nélüle is de nem fog annyit törődni veled.
Az orvosoknak így nagyon is jó, semmi érdekük nem fűződik ahhoz hogy ne legyen hálapénz.
Az emberek a hibásak mert adnak. Ezek a szemetek ezt használják ki, mert félti mindenki a saját vagy éppen a kölke életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!