Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor és kire kell majd...

Mikor és kire kell majd legközelebb szavazni?

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Most a Fideszre.
2019. máj. 26. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Októberben a Fideszre.
2019. máj. 26. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ősszel az általad óhajtott polgármesterre és képviselőkre....
2019. máj. 26. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell!

Ha szeretnél arra szavazol aki re akarsz.A lehetőség mindenkinek adott,és ki van fizetve.

Tulajdonképpen ingyen megteheted.

2019. máj. 26. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen mindegy, a Fidesz majd jól "megszámolja" úgyis a szavazatokat.
2019. máj. 26. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Legalább ők tudnak számolni!Is!
2019. máj. 26. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Valóban "kell", de nem úgy, ahogy te gondolod. Ha felelős magyar állampolgárnak (embernek) érzed magad, akkor körülnézel és megítéled, milyen irányban megy az ország szekere. Aztán körülnézel, ki tudná jobban képviselni, esetleg megfelel az éppen aktuális. Ezzel máris tudod, kire "kell" (saját érdekedben), és szépen elmész szavazni. Pontos időpont még nincs, de feltehetően egy októberi vasárnapon gondolkodhatsz el környezeted, városod, kerületed vezetése jó kezekben van-e. Ettől eszel gondos hazafi, felelős ember és igényes állampolgár. Különben csak valaki, aki szóra sem érdemes, sodródik az árral, az események megesnek vele és nem alakítja őket.
2019. máj. 26. 18:41
 8/9 szántóvető ***** válasza:
kedves 7-es.én sosem szavaztam a fideszre,mszp,re,nem szavaztam az eu-csatlakozásra sem.ennek ellenére sodródok az árral,az események megesnek velem,hiába éltem a szavazti jogommal.szóval nem ezen múlik a hazafiság.szerinted aki ezekre szavazott az hazafi,felelős ember és igényes állampolgár?
2019. máj. 26. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha pesti vagy, a főpolgármester-jelölti előválasztás lesz június 20 és 26 között.
2019. jún. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!