Kire szavaztatok ma?
Légyszi indokoljátok meg, hogy miért az adott pártra voksoltatok. Nem egy közvéleménykutató vagy politikai jós vagyok, csak kiváncsiságból kérdezem. A közvetlen környezetemben nagyon megosztottak az emberek.
Igazából van a Fideszes tábor és a másik oldalon pedig össze vissza..mindenkihez jut néhány szavazat, de alapvetően nem látok egy olyan ellenzéki pártot sem, aki esélyes lenne arra, hogy megrengesse a jelen magyarországi politikát.
Az ismerőseim közül is sokan nem mentek el szavazni, viszont aztán megállás nélkül panaszkodnak és szidják a rendszert..
A közvetlen közelemben az emberek többsége a 4-est X-elte be.
Fideszre.
Pedig elég kritikus vagyok velük szemben, ami a belpolitikát illeti, de a külpolitikájukkal nagy vonalakban egyet értek (persze, ők sem jobbak, mint mások, de szerintem a mostani palettáról mások sem lennének jobbak belpolitikában, külpolitikában pedig rosszabbak lennének; ld EEÁ-vonal).
És ha már rájuk szavaztam, remélem, minél nagyobb előnnyel nyernek, mert szerintem akármennyi rosszat vágnak a fejéhez az EU különböző fejesei, mind sárga az irigységtől, hogy neki ilyen stabil háttere van itthon már ciklusok óta. Hadd pukkadjanak csak meg:) A kis siker is siker:)
"2014-ben és tavaly is rájuk, mert értelmes, felkészült embereknek tartom őket."
Az nem tűnt fel, hogy időközben pont azok nincsenek már a jobbikban akikre akkor szavazhattál? Nem csak Vona nincs a pártban.
Igazad van kérdező, nincs olyan ellenzéki párt, amely megrengetné a magyar politikát. Más szavakkal: annyira link a magyar társadalom, hogy egyetlen pártot se tesz ilyenné. Ugyanis az összes szeretné megrengetni, da módja az, hogy te rá szavazol, sokan mások is, és utána ő rengethet. Ha azonban te otthon maradsz, akkor a rengetés törvényszerűen elmarad.
Te egyszerűen nem érted az egészet, azt gondolod, a pártok csinálják. Egy fenét! A pártok csak AZUTÁN csinálhatják, ha elég sokan adták rá az áldásukat szavazás formájában. Addig meg kuss az összesnek. De mivel mindig lesz egy,aki többet kap, ő nyer. Akkor is, ha a többség mást gondolt, szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!