Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok, az EP választás...

Mit gondoltok, az EP választáson a 21 ből hány mandátumot szerez a fidesz? Remélem alig, és végre kap egy kis pofont.

Figyelt kérdés

2019. máj. 20. 20:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

"Remélem alig, és végre kap egy kis pofont."

Én elhiszem, hogy vágysz valamire, de légy realista.

A 11 hely tuti, ennél csak több lesz neki.

2019. máj. 20. 21:00
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
10 azért meglesz nekik mert annyira valós informació nélkül vannak hagyva a videki nettel nem rendeljező idösebb szavazók hogy még sok ellenzeki is úgy tudja tart még a 3 éve véget ért migráns válság.
2019. máj. 20. 21:03
 3/18 A kérdező kommentje:
A fidesz szerint tart is, ez a kampányszövegük.
2019. máj. 20. 21:20
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
Tudom. Azért irtam. Be vannak csapva az emberek ezzel és a félelem miatt szavaznak akár a nyomoruk kiváltójára is.
2019. máj. 20. 21:24
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
14-15 van nekik jósolva. Simán meg is lesz ennyi. Ilyen ellenzékkel csoda hogy nem az összes
2019. máj. 20. 21:33
 6/18 anonim ***** válasza:
59%

Sokan erre vágynak, mint amire te, kérdező. De pofont egyetlen párt fog majd csak kapni az idei ep választáson: a Jobbik.

Elsőként gyűjtötték össze az ep választáson történő induláshoz szükséges ajánlásokat: [link]

Ma pedig kiderült, hogy nyomoz a rendőrség a Jobbik ajánlásain talált hamis aláírások miatt: [link]

Nagyon biztató, igaz? 2014-ben 3 mandátumot szerzett a Jobbik, most már az a kérdés, hogy kettőt sikerül-e nekik szerezni egyáltalán. Elpártoltak tőlük a szavazóik, az ep listájukon lévő egyik jelöltjükről a listaállítás előtt nyilvánosságra került egy felvétel, amin aberráltnak nevezi a homoszexuálisokat. [link]

Azt hallottam, hogy ez a kijelentése nem járt semmilyen felelősségre vonással, vagy bocsánatkéréssel, sőt, továbbra is az ep választási listán szerepel. Ha ez mégse így van és Jakab Péter bocsánatot kért, vagy felelősségre vonták, akkor linkeljétek be, hogy helyreigazításként itt legyen.

2019. máj. 20. 21:33
 7/18 anonim ***** válasza:
20%
Én is bízom benne, hogy lesz egy kis meglepetés. Bár akkor sem vesznek vissza az agymosásból, csak még jobban rákapcsolnak.
2019. máj. 20. 21:44
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Tarolni fog, ez a realitás. Nem értem, miben bízol kérdező.
2019. máj. 20. 23:56
 9/18 anonim válasza:
52%

Két lehetséges kimenetele van ennek:

Fidesz nem kap sok mandátumot: "Brüsszel elcsalta a választást. El akarják hallgattatni az ország védelmezőit! Soros!"

Működik a propaganda és sok szavazatot kap a fidesz:

"Győzött az igazság! Megállítjuk Brüsszelt! Sorost is!"

Lehet tippelni mi lesz a vége... Pláne úgy, hogy a mi szavazókörünkben pl. nem lesz ellenzéki delegált a szavazatszámláló bizottságban...

2019. máj. 21. 11:09
 10/18 timeamagdolna ***** válasza:
46%
Nézze meg a tegnapi híreket! Franciaországban már azt ordibálják a bevándorlók, hogy "EURÓPA NEM A FRANCIÁKÉ!" Hát így... És csak abba kellene egy picit belegondolni, ha a franciáknál, németeknél, dánoknál, svédeknél lévő migránsok megkapják az állampolgárságot, azonnal szavazhatnak majd (a maguk közül kiválasztottakra!!!) és a schengeni határokon belül lófrálhatnak majd. Magyarországra is. Hát így van ez, és így lesz ez...
2019. máj. 22. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!