OV 7pontos programjának az aláírásához miért csak magyar irányítószámot fogadnak el?
Akkor majd vagy válaszolnak valamit, amivel megindokolják, vagy legközelebb módosítanak rajta.
Mi a 7 pont?
1 csatlakozunk az eü ügyészséghez hogy ne legyen ekkora korrupció?
2 ami kisvasútra meg 40 centis kilátóra megy kamatostul vissza az eü be?
3 a jogállamiság visszaállítása?
4 ász, nav, stb fideszes pincsik függetlenre cserélése?
5 bajszos szar és pincsi jani köztársasági vicc börtönbe csukása?
6 felülvizsgálni a költségvetést amit kizárólag a fidesz diktál?
7 a betelepített ukrán, indonéz, román munkások kitoloncolása és letelepedési kötvényeik után kapott pénz elkobzása?
7+1 vagyonelkobzás pénztáros lőrinc?
ha nem ez akkor csak a szokásos állnemzeti demagógia
Bocs' de a 40 cm-es kilátó 2008-ban épült!:D
A többi is csak a szokásos elmebeteg mantra.
Ja és ne trollkodj, a szabályzat tiltja!
"Ja és ne trollkodj, a szabályzat tiltja!"
Nem trollkodok, mi ebben a trollkodás? érdeklődtem....
Nem a kérdésre válaszolsz, terelsz!
Ne meséld, hogy nem ismered OV 7 pontját, bár a 40 cm kilátó utáni tájékozatlanságod alapján minden lehetséges!
Legalább lenne benned annyi gerinc, hogy elismered!... de miért nem csodálkozom?
Érdeklődni meg nem más kérdése alatt kell - ha már ezzel takaródzol - hanem használd a Google-t, vagy írj ki kérdést!
Honnan kéne ismernem?
Összehord annyi zagyvaságot követni nem lehet....
Bocsi nem követem percenként ki az aktuális nemzeti állellenség amivel fedezi a mocskait.
Most épp Sorors? migráns? emútnyócév? hazaárulók? liberálisok? baloldaliak? ki az akit kormányutasításra éppen gyűlölni kell?
Linkeld már el kérlek o1g re találtam csak találatot ov7 re ezt találtam
Utolsó..
Amit linkeltél az nem Orbán 7pontos gyűlölet programja, hanem egy mexikói pop csapat 😆😆
Kedves 9 es tisztában vagyok vele de nem találtam amire itt utalnak....
Gondolom ez is olyan mint a 2018 as választási programjuk kutya se hallott róla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!