Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van-e képlet a kettősmércére?

Van-e képlet a kettősmércére?

Figyelt kérdés

Tavaly áprilisban megtudtuk, hogy nem az a többség, aki homogénen nyer, hanem az, aki azt sem tudja, mit akar, hova tartozik, mit szeretne? De ezt hol egységben hirdeti, hol elhatárolódik minden mástól.

Nem sokat kell aludni és Európa választ. A ballib vereségre írt kotta még nincs közreadva...

Most szeretnék véleményeket! Mivel nincs kotta, ezért jó lesz majd alkalomadtán összehasonlítani!

2019. máj. 3. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Oké, most ülj le a fotelba, nyugodj le és találd ki, hogy mit szeretnél kérdezni, mert ennek semmi értelme.

A kérdésed ez jelen pillanatban:

"Van-e képlet a kettősmércére?"

Nincs képlet rá. Mondok egy példát. Például Hagyó nokiás dobozán (amibe alig néhány millió fér max bele) egy fél ország hőbörgött, most ugyanaz a fél ország legyint Mészáros 300-400 milliárdos, semmiből lett vagyonára.

2019. máj. 3. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Anno az volt a baj hogy van vizidíj ma orvos meg kórzház sincs.
2019. máj. 3. 13:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá képlet, példa az van, rengeteg.
2019. máj. 3. 13:41
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
Majd elmondják, hogy a választás napján sok volt a patkány. Ércse mindenki ahogy akarja
2019. máj. 3. 13:47
 5/17 A kérdező kommentje:

1.

Hagyó Nokiás doboza tény! Pl. Fénymasolókat számoltak meg érte 1+1+1+1... alapon..,.

Mészáros Lőrinc gazdagodása viszont áttételes.... A cégei, melynek tulajdonosa, gazdagodtak.... Viszont... Még minőségi kifigást, vagy ha volt ilyen, annak mészároslőrinci mellőzését még sehol nem olvastam.... Se arról, hogy valakit ki ne fizetett volna....

2019. máj. 3. 13:57
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező nagyon buta vagy
2019. máj. 3. 14:00
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

"nem az a többség, aki homogénen nyer, hanem az, aki azt sem tudja, mit akar..."

Szánalmas ferdítés, hisz természetesen tökéletesen tudják mit akarnak, hogy takarodjon a demokráciát leromboló tolvaj maffia!!! Arról senki nem tehet, hogy 50 pártra szakadt a képviseletük és ez az egységes közakarat így darabokban végzi. Ezt próbálták is szerencsétlen ellenzéki szavazók valahogy meghekkelni a taktikai szavazással.

2019. máj. 3. 14:01
 8/17 anonim ***** válasza:
63%

"Hagyó Nokiás doboza tény!"

Tény, hogy amennyi pénzzel gyanúsították, annyi bele fért volna.

Az is tény, hogy Magyarországon átlagosan 25%-os túlárazással dolgoznak a mészárosfélék, ezt nem én mondom, erről készült független EU-s jelentés. Bár ezt elég erősen alátámasztja, hogy egy kis helyi vállalkozóból hogy lett néhány év alatt az ország legvagyonosabb embere.

2019. máj. 3. 14:07
 9/17 A kérdező kommentje:

6.

Igazad van! Én nagyon buta vagyok! És az eddigi jelek szerint az is maradok, mivel progrózisra tettem fel kérdést és mészároslőrincezés folyik a kérdésem kapcsán is!

Ebből azt szűröm le, hogy bármilyrn opció győz a "mészároslőrinc" jolly joker!!!!

2019. máj. 3. 14:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

a "mészároslőrinc" jolly joker!!!!

Inkább piros ász, visz mindent :-)

2019. máj. 3. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!