Gyurcsányné a mentelmi jog miatt lesz EU-s képviselő?
#16, kakukkmrczy-nak:
Látom, te is a kormánypárti médiából tájékozódsz az aláíró standok kérdésében.
Tudod, én inkább ott állok a "kék" stand mögött, és nézegetem a tök üres fideszes standot!
Az ország minden pontján ez a jellemző, (belső infó) úgyhogy qrva érdekes, hogy a fidesz honnan szedi az aláírásokat?
Mégegyszer "mondom", tudjuk hogy folyamatosan csal!
Szerinted tök véletlen hogy a fidesz-standnak általában látótávolságon belül van a DK-s szomszédja? :-)
Kis naív ...
#21 vagyok:
Még egy "apróság"!
Április 6, és 14 között, azaz mindössze 8 nap alatt a DK úgy szedett össze 50472 aláírást, hogy ki sem települt ez idő alatt, csak a helyi irodákban gyűjtöttük be azt, amit HELYBE HOZTAK NEKÜNK!!
Kezdhetsz matekozni, "barátom"!
Ismét #21:
Orbánnak is lesz alkalma "matekozni", ha a DK egy kritikus érték felett teljesít!
Ez a határ bár igen magas, de ha átlépjük, Orbán qrva nagy szarba fog kerülni!
Szerintem vagy annyira intelligens, hogy nem kell a miérteket magyaráznom!
Kérdező, ugye az megvan, hogy a mentelmi jog felfüggeszthető, ha az indokolt?
Akkor mire is ez a nagy kiabálás akár vele, akár Czeglédyvel kapcsolatban?
@27: Nem vagyok DK-s, sem GyF rajongó, nem ez motiválta a válaszomat, hanem csak az szokott zavarni, ha valaki olyannal vádol mást, amit már ő is elkövetett: A youtube felvételeken látottak most már a Fideszre is igazak.
Legalább most már GyF kezd félreállni. OV mikor fog? Ha ezek mind eltűnnek a politikából, akkor kezdődhet az igazi változás jó irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!