Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsányné a mentelmi jog...

Gyurcsányné a mentelmi jog miatt lesz EU-s képviselő?

Figyelt kérdés
A DK olyan mint egy családi párt. A család bankára, hogy ne lehessen korrupciós ügyeit vizsgálni képviselőjelőlt lett. Ceglédiről van szó. Az asszony pedig szintén emiatt lett listavezető jelőlt?
2019. máj. 1. 18:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

#16, kakukkmrczy-nak:

Látom, te is a kormánypárti médiából tájékozódsz az aláíró standok kérdésében.

Tudod, én inkább ott állok a "kék" stand mögött, és nézegetem a tök üres fideszes standot!

Az ország minden pontján ez a jellemző, (belső infó) úgyhogy qrva érdekes, hogy a fidesz honnan szedi az aláírásokat?

Mégegyszer "mondom", tudjuk hogy folyamatosan csal!

Szerinted tök véletlen hogy a fidesz-standnak általában látótávolságon belül van a DK-s szomszédja? :-)

Kis naív ...

2019. máj. 2. 20:58
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

#21 vagyok:

Még egy "apróság"!

Április 6, és 14 között, azaz mindössze 8 nap alatt a DK úgy szedett össze 50472 aláírást, hogy ki sem települt ez idő alatt, csak a helyi irodákban gyűjtöttük be azt, amit HELYBE HOZTAK NEKÜNK!!

Kezdhetsz matekozni, "barátom"!

2019. máj. 2. 21:37
 23/30 anonim ***** válasza:
44%

Ismét #21:

Orbánnak is lesz alkalma "matekozni", ha a DK egy kritikus érték felett teljesít!

Ez a határ bár igen magas, de ha átlépjük, Orbán qrva nagy szarba fog kerülni!

Szerintem vagy annyira intelligens, hogy nem kell a miérteket magyaráznom!

2019. máj. 2. 21:47
 24/30 anonim ***** válasza:
61%
(bár ha ez meglett volna, akkor már valószínűleg tudnám) :(
2019. máj. 2. 21:51
 25/30 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, ugye az megvan, hogy a mentelmi jog felfüggeszthető, ha az indokolt?

Akkor mire is ez a nagy kiabálás akár vele, akár Czeglédyvel kapcsolatban?

2019. máj. 3. 11:48
 26/30 anonim ***** válasza:
64%
Erősen kétlem, hogy ezért lenne képviselő, mert bár a fidesz vezette ügyészség próbálkozott lelkesen (bár az elios ügyben is így próbálkoztak volna), nem tudták elmeszelni. Egyszerűen az az oka, hogy népszerűbb, mint a férje, azok a baloldaliak is szívesebben szavaznának rá, akik nem kedvelik Gyurcsányt, ezt most kihasználják.
2019. máj. 3. 13:16
 27/30 anonim ***** válasza:
2019. máj. 6. 02:05
 28/30 anonim ***** válasza:
61%

@27: Nem vagyok DK-s, sem GyF rajongó, nem ez motiválta a válaszomat, hanem csak az szokott zavarni, ha valaki olyannal vádol mást, amit már ő is elkövetett: A youtube felvételeken látottak most már a Fideszre is igazak.

Legalább most már GyF kezd félreállni. OV mikor fog? Ha ezek mind eltűnnek a politikából, akkor kezdődhet az igazi változás jó irányba.

2019. júl. 21. 16:13
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez az egész vita szánalmas, mint az óvodások a semmiröl. Kit érdekel, hogy melyik a jobb, mikor mindkettö egy rakás sz*rt csinál az országból?
2021. dec. 13. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem félünk, nem fájzunk Gyurcsány Ferenc a mi királyunk.
2021. dec. 13. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!