Az EP-választáson kire szavazzak, ha az egyetlen célom, hogy a lehető legtöbbet ártsak a Fidesznek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 14:09
1/15 anonim válasza:
A fidszre, mert így statisztikailag azt hiszik rájuk fogsz szavazni a parlamenti választásokon is, de tévedni fognak hehe
2/15 anonim válasza:
Inkább senkire! Mennyivel jobban is működne a demokrácia ha az ilyen retardáltak nem kapnának szavazati jogot, akik csak azért szavaznak mert ezzel ártani szeretnének...
3/15 anonim válasza:
Olyan ellenzéki pártra, amelyik biztos átlépi az 5%-os küszöböt. Ezek az MSZP, Jobbik, DK.
4/15 anonim válasza:
A kérdés, bár bugyutának tűnik, nem az! Tehát jó!
Igen! Ártani, megbosszulni, legyőzni... stb.
Ilyen célokat el lehet érni. És akinek a célfotó maga a cél, annak elég is... De az idő nem áll meg. Hisz az élet és a létezés egy folyamat. A beavatkozás pedig egy eleme...
Eljön az az idő (így is, úgy is) amikor a fidesz már nem lesz...
Mivel nem vagyunk egyformák én az utódaim jövőjéért teszek. Ezáltal tiszta szívemből drukkolok a DK-nak is, hogy a politikai palettán fentmaradjon, mint intő példa! Sőt, még egoista is vagyok! Büszke vagyok arra, hogy nem vagyok Dk-s.... Sőt, nem is csináltam Dk szimpatizánst! :D
5/15 anonim válasza:
#4 válaszát annyival egészíteném ki, hogy a Momentumot is 5% fölé mérik a közvéleménykutatók.
6/15 anonim válasza:
A lehető legtöbbet?
Akkor DK!!!!!!
8/15 anonim válasza:
Előre meghatározhatatlan, melyik pártnak kell az az egy plusz szavazat, hogy a fidesz eggyel kevesebbet kapjon, de a legtöbbet akkor teszel, ha a környezetedet felrázod picit és ösztökéled, hogy menjen el egyik ellenzéki pártra szavazni,melynek van esélye bejutni: Jobbik, DK, MSZP, Momentum.
9/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!