Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most akkor felfüggesztették a...

Most akkor felfüggesztették a Fideszt vagy sem?

Figyelt kérdés
Egyik hírportál "ezt" a másik meg "azt" írja.

2019. márc. 21. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Ne hazudozzunk már. A fidesz nem nyújtott be semmit. Megszavazták, aztán leült az elnökség a fidesszel és a fidesz elfogadta a döntést, mivel nem volt más opciója. Az EPP-ben demokrácia van, nincs 2/3, nem fognak visszamenőleg törvényt módosítani a féregségük elfedésére. El kellett fogadniuk, de így legalább az origó meg a többi fido-orbanista média lehozhatta hogy saját magukat függesztették fel és hogy ez igazából a Fidesz nagy győzelme. De a valóság ettől nem is állhatna távolabb.

2019. márc. 21. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

#9, #11-nek:

Én belementem abba hogy elhiszem a kamut, mert abból sem lenne képes jól "kijönni". Nemhogy jobban, de sokkal rosszabul mutatna!

A Fidesznek, élükön Orbánnal, az EU-ban végük! Vagy az EU-val tartva lökjük ki őket az EU-ból, vagy magukkal rántanak mindenkit!

2019. márc. 21. 19:54
 13/15 A kérdező kommentje:
#2 köszi!
2019. márc. 21. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen az történt meg hogy három ellenszavazattal kirúgták a Fidesz-t az EPP - ből. Erre Orbán Miniszterelnök Úr felált egy felmondó papírral a bal kezében (ami szerintem blöff) és azzal állt elő hogy őt 2/3-al akkor sem távolíthatják el a pártcsaládból mert már az hogy nézne ki már ejnye-bejnye. Ezt követően jutottak egy olyan kegyes tiszteletbeli megállapodásra miszerint a Fidesz önként függeszti fel magát amig három bölcs majom végleg kirúg bennünket és szedhetjük a sátorfánkat.
2019. márc. 21. 20:50
 15/15 anonim válasza:
sztem igen
2019. ápr. 17. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!