A "Gundel-ügyet" túreagáltuk?
Nagyon nagy ellenzéki felhőrdülés volt azon, hogy Orbánt kiszolgáló tradícionális magyar étterem nem csillagászati árakon adják a mensát. Ugyanakkor az ellenzéki politikusok is ott esznek. Azóta kiderült, nem bio alapanyagokból, nem zsolnaiból, körítés nélkül kapják az ételt.
Kevesen tudják, hogy a Budapesti Állatkertben is van Gundel ugyanilyen nyomott árakon. Nem sztár séfek főznek, nincs zsolnaiban kiszolgálás, nem bio alapanyagokból, nincsen élő zene és az a körítés ami a Gundelban megszokott. Ugyanígy 1300-ért van főétel.
Ismét átgondoltabban voltak a kormánypárt szavazók, akik nem hőbörögtek?
9
Hát, minden köteles tisztelettel, de pl. nekem a Gundelről az állatkert jut eszembe. Mert amikor az állatkertbe jártunk, ott mentünk el mellette.
Nem tudom, miért kellett volna kifőzdének adni a szerződést. Persze, nincs kifőzdém, nem vagyok érintett.
Nem lenne baj még az se, ha a Gundel főz, de akkor ne reklámozzuk magunkat puritánnak :).
Ez olyan, hogy "áhh csak egy ócska tragaccsal szoktam járogatni semmi extra" majd beülök az 5,5 literes S63 AMG mercibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!