Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehet, hogy nem Gyurcsány...

Lehet, hogy nem Gyurcsány kormányzott rosszul 8 évig?

Figyelt kérdés

Szerintem kicsit túl sok utálat éri őt. Mármint aránytalanul sok. Ne felejtsük el, hogy 2008ban tetőzött a világválság, amely az USA-ból indult, végül elterjedt és magyarországon is megtapasztaltuk és nyilván akkor nehéz volt az élet, de sokan ezt Gyurcsány Ferenc hibájának tudják be. Mégis mit tehetett volna?

Nem azt mondom, hogy ő a világ legjobb elnöke, de az ő idejében legalább nem hagyta el 700 ezer ember hazánkat, nem tette gazdaggá minden rokonát, nem csinált egy gázszerelőből milliárdost és nem próbált diktatúrát építeni, mint ahogy Orbán teszi.

Tudom, ő is lopott, de a világon minden politikus lop, azonban ő nem olyan pofátlanul, mértéktelenül tette, mint Orbán.

Az öszödi beszéd kiszivárgott, igen, elismerte hogy nem csináltak semmit, de ő legalább ez ellen próbált tenni, ezért volt a beszéd. És a végén pedig maga mondott le, legalább volt gerince.

Mit gondoltok?

2018. dec. 20. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4 és fél évig volt miniszterelnök.
2018. dec. 23. 02:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Érveljetek, írjatok! Ne az anonym pontozást nyomassátok, hanem írjátok le, mivel nem értetek egyet. Tudjátok, vita, párbeszéd, ami hiányzik a közéletből. De ha itt is ez megy, mint a parlamentben, akkor nem csodálkozom a közélet jelenlegi állapotán.
2018. dec. 23. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez a sunyi lepintozgatás, mert mindig az érvtelenség csalhatatlan jele. Emiatt kifejezetten örülni szoktam, ha ilyet látok, mert a másik fél vereségét jelzi. 🙂
2018. dec. 23. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Wbikernek igaza van. A lepontozás tud néha kiakasztó lenni, mikor teljesen tényszerűen válaszolsz, például "Igen, a Tescoban lehet kapni kenyeret", és ezt valaki lepontozza. De ugyanakkor tényleg vannak olyan lepontozások is amik jól tudnak esni. Mikor a fideszesek szó nélkül lepontoznak az mindig elégedettséggel tölt el. :D
2018. dec. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!