Hány éves kortól érdemes elkezdeni a politizálást?
Sziasztok! A világ dolgait látva, és azt hallva hogy a fiatalság aktivizálja magát, gondoltam hogy akkor én is be szeretnék lépni a politika világába. Azt terveztem hogy létrehozok egy mozgalmat. Attól félek hogy majd gúnyt fognak űzni belőlem, holott nem bántottam őket, és szerintem nem is akarok rosszat. Szóval az lenne a kérdésem hogy belevágjak az egészbe? Nincs alapja a félelmeimnek?
16/F
Erre próbáltam feljebb rávilágítani, arra jó lesz a politika, hogy ha rossz embernek mondod a véleményed akár barátságoknak is véget vethetsz... :D
Nálam ezért alapszabály, hogy ha iylesmi szóba is kerü mindig mondom, hogy bocsi de nem foglalkozom iylesmivel, max hallgatni szezretem a dolgot, de inkább ismeretleneket mikor vérremenően vitatkoznak a témán. :D
Ez csak annyiban korfüggő, hogy 10 évesen ilyen témát utál az ember, 20 évesen még nem tudja eléggé. Harminc évesen talán már szerzett elég tapasztalatot ahhoz, hogy mit tegyen, hogy észrevegyék.
A politizáláshoz nem a kor hanem a tudás számít. Ez kell ahhoz, hogy megértsd, mi történik körülötted, és legyenek ötleteid a megoldásukra. Ha nem érted, vagy nincsenek ötleteid, nemaz les za fő probléma, hogy kinevetnek, hanem az, hogy észre se vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!