Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaztál az idei április...

Kire szavaztál az idei áprilisi választáson? Megbántad a (korábbi) döntésedet?

Figyelt kérdés
2018. okt. 22. 12:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Fidesz, még nem.
2018. okt. 22. 18:38
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Én is Fideszre. Nem bántam meg. Sőt egyre jobban szégyenlem, hogy megfordult a fejemben, hogy ne a Fideszre szavazzak.
2018. okt. 22. 18:44
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Fidesz.

A baloldal minden héten legalább kétszer megerősít, hogy jó döntés volt.

Most pl a csövesek simogatásával...

2018. okt. 22. 22:49
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
A Fideszre, mert a Jobbikban már nem voltam biztos hogy jobboldali, vagy baloldali párt akar lenni. Szerencsére nem bántam meg a döntésemet, mert szétesett az egész párt és hiba lett volna rájuk szavazni.
2018. okt. 22. 23:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Lényegében akik az LMP-re, a Jobbikra, a Momentumra szavaztak, azok mind lelkesen tettek egy x-et a fidesz neve mellé.

Én pedig még gondolkodtam, hogy egyéni jelölt esetén az LMP-re szavazok, mert azt jósolták esélyesnek. Szerencsére nem tettem és valódi ellenzéki jelöltre voksoltam.

2018. okt. 22. 23:44
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem volt más, csak a Fidesz és már akkor is bántam, de nem volt mit tenni.

Azóta nem bánom jobban, mert nincs miért, nem volt kire szavazni másra, pedig sokat nézegettem az ellenzéki pártok megnyilvánulásait.

Most nekem a Toroczkay szimpatikus, csak sokan keményeket mondanak róla.

Mondjátok, tényleg fasiszta, vagy csak sározás ez a duma?

Én egészen jónak látom, bár kis pártocska még, de figyelemre méltó eddig.

2018. okt. 23. 13:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Én még életemben egyszer sem szavaztam a fideszre. Most az esélyes ellenzéki jelöltre szavaztam, bár nem az ízlésemre való.

De aki büszkén mondja, hogy ő nem szavazott, akkor az lelkes támogatója a fidesznek.

Az pedig egy szót se panaszkodhat!!

2018. okt. 27. 12:54
 18/23 anonim ***** válasza:
15: ez a választás nem arról szólt, hogy ki kormányozzon a fidesz helyett, mert akinek volt szeme az látta, hogy megint nyernek. Hanem hogy 4 év múlva ki lesz a kihívó. Szóval én neked gratulálok, hogy a mostani tehetségtelen, gyökér ellenzéket támogattad.
2018. okt. 27. 13:08
 19/23 kriszpo ***** válasza:

MKKP, mert vicc az egész politika. Akkor, amikor csak az a lényeg, hogy az üléseken egymást szidják és nem az ország dolgaival foglalkoznak... Remélem eljön az idő, amikor egymást ütik is majd, mint az ukránok.

Igen, jogom van/volt rájuk szavazni, mert hivatalos párt, még ha vicc is. (Szabad véleménynyilvánítás)

2018. okt. 28. 08:13
 20/23 anonim ***** válasza:
#7: De jó neked, liter tej? Én csak egy reklámtollat, amiben alig volt tinta meg egy kis csokit kaptam. Mondjuk nem a tollal mentem szavazni, mert féltem, hogy vicces tinta van benne ami eltűnik vagy átmászik az X a fideszhez.
2018. okt. 28. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!