Kire szavaztál az idei áprilisi választáson? Megbántad a (korábbi) döntésedet?
Fidesz.
A baloldal minden héten legalább kétszer megerősít, hogy jó döntés volt.
Most pl a csövesek simogatásával...
Lényegében akik az LMP-re, a Jobbikra, a Momentumra szavaztak, azok mind lelkesen tettek egy x-et a fidesz neve mellé.
Én pedig még gondolkodtam, hogy egyéni jelölt esetén az LMP-re szavazok, mert azt jósolták esélyesnek. Szerencsére nem tettem és valódi ellenzéki jelöltre voksoltam.
Nem volt más, csak a Fidesz és már akkor is bántam, de nem volt mit tenni.
Azóta nem bánom jobban, mert nincs miért, nem volt kire szavazni másra, pedig sokat nézegettem az ellenzéki pártok megnyilvánulásait.
Most nekem a Toroczkay szimpatikus, csak sokan keményeket mondanak róla.
Mondjátok, tényleg fasiszta, vagy csak sározás ez a duma?
Én egészen jónak látom, bár kis pártocska még, de figyelemre méltó eddig.
Én még életemben egyszer sem szavaztam a fideszre. Most az esélyes ellenzéki jelöltre szavaztam, bár nem az ízlésemre való.
De aki büszkén mondja, hogy ő nem szavazott, akkor az lelkes támogatója a fidesznek.
Az pedig egy szót se panaszkodhat!!
MKKP, mert vicc az egész politika. Akkor, amikor csak az a lényeg, hogy az üléseken egymást szidják és nem az ország dolgaival foglalkoznak... Remélem eljön az idő, amikor egymást ütik is majd, mint az ukránok.
Igen, jogom van/volt rájuk szavazni, mert hivatalos párt, még ha vicc is. (Szabad véleménynyilvánítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!