Hogy kezdjek el egy politikai életet ha nem vagyok gazdag se befolyásos de szeretnék az embereken segiteni? 16/F
16 éveseknek nem igazán van erre esélye. Előbb diplomázz le, gyűjts egy kis élettapasztalatot, és térjünk rá vissza utána.
Egyébként embereken segíthetsz anélkül is, hogy politikus lennél.
Hát, ha ezek közé a fideszifjoncok közé akarsz tartozni... te tudod...
# 6
sztem tölsd ki neten aztán menj el előben is. Ki tudja. Tuti felvesznek és az elején még a csóró melót csinálod, de annál a sok hülyegyereknél nem nehéz okosabbnak lenni és felküzdeni magad. sztem
1. bollocks Te is a helyesírásba kössél bele Csak mert jobban szeretem a Fideszt minta momentumot gratulálok
2. Sajnos semmilyen ismerösöm se szereti a politikát és csak röhögnek rajta. Ezért nincs senki akivel erről tudnék beszélgetni
3 Sok mindenben lehet segiteni pl kórházak és csöves szállok felújításában és még egy csomo dolgot ki lehetne harcolni
Ráadásul hungarista vagyok nagyon szeretem a magyarokat és szeretnék elérni valamit az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!