FIDESZ-esek, szerintetek a rendszer ellenes provokáció mindenképpen elítélendő?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 18:27
11/15 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan fideszes, de mit értesz "rendszer ellenes provokáció" alatt?
12/15 anonim válasza:
néhány előttem szólótól kérdezem, hogy Ti mikor fogjátok már megérteni, hogy a Sorosnak semmi köze a migránsokhoz?
13/15 anonim válasza:
Persze, persze. A Föld meg lapos, ugye?
14/15 anonim válasza:
ha orbán holnaptól azt mondja hogy lapos, akkor biztos lapos. A soros lapította le.
15/15 anonim válasza:
Valaki írta itt előttem, hogy már nincs egypártrendszer..
Az nincs, csak van 25 dolog ami körülírja azt és bőven teljesíti is, ergo az van.
És van "rendszer" is. Sok neve van, nehogy megfogható legyen, de a "NER" kb. leírja a javát.
Provokálni lehet ezt is, mint minden rendszert, csak ez gerinctelenebb az összes eddigitől a magyar történelemben és olyan vastag rinocéroszbőr van a pofáján hogy a provokációra is csak mosolyog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!