Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke, a választmányi elnöki tisztségét pedig Kunhalmi Ágnes kapta meg. Szerintetek velük még lehet esélye a pártnak, vagy a szocik (leendő) totális bukása már megállíthatatlan?
Reszket Orbán akár a kocsonya,
Tárgyal az MSZP, a végzet asszonya
Kunhalmi és a többi potentát,
Szó szót követ, s felkiált:
Ő a vezér, szerencsét egy valaggal
Előre az úton Tóth Bertalannal!
#2 Ez urva jó lett maki! :D
Úgy gondolom hogy az egész bal oldal (na meg az ország) azzal járna jól ha az mszp végre lehúzná a rolót. Úgyhogy Berci tehetne egy szívességet és pontot tehetne erre a nevetséges szoci vergődésre, ami már évek óta tart.
Az MSzP legalább 15 éve úgy működik, hogy minden vezetője azt lesi benne, hogy érdekében áll-e, hogy odébb tegyen egy szalmaszálat a pártja érdekében vagy sem. Ha neki személyesen nem áll az érdekében, akkor nem teszi odébb azt a szalmaszálat.
Ezért teljesen mindegy, hogy ki az elnök. Ezzel a bagázzsal nem tudnak előbbre jutni.
Nem az én gondolatom, olvastam:
Tóth az MSZP Retkes Attilája.
Ugyanazzal a selejtgárdával játsszák az itt a piros, hol a pirost, miért változna akármi is? Kunhalmit ismerjük, alkalmatlan mindenre. Tóth Bertalanról mindent elmond, hogy nála még Kunhalmi is márkásabb politikus.
Szerintem tovább haladnak a szakadék felé, de a baloldalnak örülnie kellene emiatt. Ha elenyészik az mszp, kialakulhat a helyén egy ellenzéki párt, ami elviekben akár hiteles és kompetens is lehet, feltéve hogy nem a tóthbertalanok meg kunhalmik teszik rá a kezüket arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!