Mit gondoltok, "ellenzéki szimpatizánsként" van értelme jövőhét pénteken elmenni Milo Yiannapoulos eseményére?
Figyelt kérdés
#péntek #Milo Yiannapoulos
2018. máj. 18. 11:25
1/10 anonim válasza:
Az ellenzéki nem csak libeális baloldalit jelent.
2/10 anonim válasza:
Hogy függ össze ez a két dolog?
3/10 A kérdező kommentje:
A múlt héten csak úgy randomra regisztráltam rá és tegnap már kaptam is értesítést hogy jöhetek, a belépőkódot is elküldték. Ám most azért mégis erősen gondolkodom a részvételen, mert a faszi nem túl komplett és voltak már hajmeresztő megnyilatkozásai is!
2018. máj. 18. 11:40
4/10 anonim válasza:
" a faszi nem túl komplett és voltak már hajmeresztő megnyilatkozásai is!"
Például?:-)
5/10 anonim válasza:
Ellenzéki szimpatizánsként leginkább az országból érdemes lelépni, már ha normális jövőt akarsz magadnak.
6/10 anonim válasza:
Aki lelép az nem ellenzéki, hanem disszidens.
7/10 A kérdező kommentje:
4-es írd be a nevét a Googleba és ott találsz róla rendesen cikkeket!
2018. máj. 18. 12:07
8/10 anonim válasza:
Elmehetsz, legalább élőben láthatod majd, mennyire mélységesen hülye tud lenni egy szélsőjobbos.
9/10 anonim válasza:
Minden magyar ember szélsőjobbos.
10/10 anonim válasza:
"4-es írd be a nevét a Googleba és ott találsz róla rendesen cikkeket!"
Én olvastam már róla is tőle is. Arra voltam kíváncsi, TE mit tartasz problémásnak, és vajon mennyit tudtál róla, amikor regisztráltál.:-) Utólag, "ellenzéki szimpatizánsként" jöttél rá, hogy "hajmeresztő megnyilatkozásai" vannak?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!