Lehet - de a Fidesz nyert. A Momentum hiába cizelláltan európai és mértékadóan szabadgondolkodó - ha megbukott mint Rottenbiller.
Hja, ilyen mucsai a magyar nép. De ismerős ez régről...
23.
Hát már mindent én? Én nem értem, amit nem én csinálok, az nincs megcsinálva. Bakker, ő akar góré lenni, találja ki! Járjon a kedvemben.
Mondjuk az olimpia elleni kampánynál már reménytelenül meggyűlöltem őket. Onnan szép nálam nyerni.
25.
Oh wait...A Fidesz most verte rommá az ellenzéket. A Momentum kapott valami 2.5 % - ot erős izgalmi állapotban.
Oh sorry..Elfelejtettem, az mind hülye aki a Fideszre szavazott.
By the way...Elcsalták a választást, amúgy a Halőr pártja nyert volna, ők kaptak 49 % - ot, a Fidesz csak 2 % - ot.
Bár azért örülünk, hogy az ország újra megmenekült, köszönthetően a lánglelkű csapatnak, amennyiben nem lesz olimpia.
"amúgy a Halőr (sic!) pártja nyert volna, ők kaptak 49 % - ot, a Fidesz csak 2 % - ot"
Ezt senki nem állította, ne szalmabábozz.
Amúgy pedig már a Kúria is kimondta több esetben hogy jogsértés történt. Nem tudom milyen híroldalakat olvasol, de a 888-on meg az origon nem fognak erről írni.
Oszt miért qrták volna el?
1 éves pártként szereztek 150e szavazót. Nem világcsúcs teljesítmény, de rossznak nem mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!