Mi a véleményetek erről?
Sziasztok!
18 éves vagyok,és ez volt az első szavazásom.
Na,de. Engem rohadtul nem érdekel a politika,sőt..nem is értem melyik mit csinál, nem tudok ki hol merre..
Ba..ogattak otthon,hogy első szavazás és nekem mennem kell,mert a fiataloké a jövő,meghatározhatom a szavazatommal a jövő generációját.. stb-stb..
Annyit tudtam,hogy a Fidesz egy kalapsz.r. És,hogy csak a romák meg a nyuggerek éltetik őket, Orbán is egy balga ember, és végül teljesen mindegy alapon behúztam a Kétfarkút!
Mit gondoltok erről? a Negatív dolgokat lesz.rom
További szép estét!
"Mit gondoltok erről? a Negatív dolgokat lesz.rom "
te is értelmes egy lény lehetsz...
Jó a Kétfarku, beakarják vezetni a Mariskát ami jó dolog :) Peace!!!
Viccet félretéve. Figyu, igaza van a szüleidnek, én 21 vagyok most szavaztam először, de én már 15 éves korom óta jobbikos vagyok és nem azért mert a rokonok mindig a cigá.yokat hozták fel, hanem mert én ezt a valós életben is látom. Mikor elmegyek a buszmegben és teli van velük az udvar, köpködnek, cigiznek azok mellett akik ott álnak meg a bűnözés, az hogy "C"-s Mercivel járnak és egy percet nem dolgoznak na emiatt agyhalált kapok, és mikor megláttam a végeredményt azt mondtam magamban... na jó hagyjuk, nem politizálok és uszitok.
Figyu, szavazás előtt ha fingos sincs jó lenne ha tájékozódnál. Olvasnál pl hireket, de nem TV2-őt hanem hir24, hirTv, meg más ellenzékibb oldalak akik mesélnek is mit akarnak tenni. Sajnos azt vettem észre hogy a fiatalok zöme lesza*ja magasról a politikát ami nem jó. Mert én is itt fogok élni és nekem krvára nem mind1, hogy kivel élek vagy hogy milyen a közbiztonság a pénzről nem is beszélek. Legközelebb 1 évvel előtte olvass utána ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!