Csak én érzem jelentős pénznek a kb.4 millió forintot (4000 milliárd forint/ 10 millió fő), amit Orbán és társai elbugáztak a 8 év alatt minden egyes magyar állampolgártól, vagy ez bagatell összeg?
Bocs, valóban egy tízessel elszámoltam, így csak 400 ezerről kellett lemondania mindenkinek. Mondjuk, hogy a szoci kormány több kárt okozott az állampolgároknak. Ez feljogosítja a Fideszt, hogy nyúlják a kasszát? Ez így a frankó, a keresztény erkölcsiség erre buzdít?
"vagy elszórták volna értelmetlen nyaralásokra" Mióta értelmetlen dolog a nyaralás?

A politikában soha nem beszélhetünk lenyúlásról, költségekről van szó. Havi 4 ezer forintunkba kerül az, hogy nem omlik össze a gazdaság. Megér ennyit? Meg. Egyébként az állami intézmények rossz hatásfoka miatt sokkal többet bukunk, mint 4 ezer ft, meg
a közmunkaprogram is kidobott pénz az ablakon, de ezt most hagyjuk.

Adómérték változás 27%-ról 5%-ra 2018. január 1-től
- Emberi fogyasztásra alkalmas élő hal frissen, hűtve, fagyasztva
- Sertés belsőség : Házi sertés élelmezési célra alkalmas vágási mellékterméke és
belsősége, frissen, hűtve vagy fagyasztva
- Internet hozzáférési szolgáltatás
Szocho és Eho 22 helyett 19,5 százalék
Családi adókedvezmény nettó:
1 gyermek esetén 10 000 Ft/hó/gyermek
2 gyermek esetén 17 500 Ft/hó/gyermek
3 vagy több gyermek 33 000 Ft/hó/gyermek
Szerintem már túlléptem a havi 4000-et amit kiloptak a zsebemből ugye?

Nézd, már nem vagyunk 10millióan, 8év alatt 1.5millió ember elhagyta az országot!
Mit gondolsz Anglia miért vál ki az EU-ból? Már nem bírják elviselni azt a migrációs nyomást amit az Orbán elől menekülő közép európai magyarok jelentenek!
Ez az összeg amit meg említettél..höh... Ez semmi, telefonszámlám többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!