Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak én érzem jelentős pénznek...

Chuck dorisz kérdése:

Csak én érzem jelentős pénznek a kb.4 millió forintot (4000 milliárd forint/ 10 millió fő), amit Orbán és társai elbugáztak a 8 év alatt minden egyes magyar állampolgártól, vagy ez bagatell összeg?

Figyelt kérdés
A vidéken élő Mari nénik és Lajos bácsik, kisnyugdíjasok, fidesz-szavazók, mosolyogva nyújtották át ezt a 8 misit a vezérnek április 8-án?

2018. ápr. 12. 17:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Bocs, valóban egy tízessel elszámoltam, így csak 400 ezerről kellett lemondania mindenkinek. Mondjuk, hogy a szoci kormány több kárt okozott az állampolgároknak. Ez feljogosítja a Fideszt, hogy nyúlják a kasszát? Ez így a frankó, a keresztény erkölcsiség erre buzdít?

"vagy elszórták volna értelmetlen nyaralásokra" Mióta értelmetlen dolog a nyaralás?

2018. ápr. 12. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:

A politikában soha nem beszélhetünk lenyúlásról, költségekről van szó. Havi 4 ezer forintunkba kerül az, hogy nem omlik össze a gazdaság. Megér ennyit? Meg. Egyébként az állami intézmények rossz hatásfoka miatt sokkal többet bukunk, mint 4 ezer ft, meg

a közmunkaprogram is kidobott pénz az ablakon, de ezt most hagyjuk.

2018. ápr. 13. 04:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Valami érvet azért írhatnál az állításod mögé. A kérdőjel nem az.
2018. ápr. 13. 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Adómérték változás 27%-ról 5%-ra 2018. január 1-től

- Emberi fogyasztásra alkalmas élő hal frissen, hűtve, fagyasztva

- Sertés belsőség : Házi sertés élelmezési célra alkalmas vágási mellékterméke és

belsősége, frissen, hűtve vagy fagyasztva

- Internet hozzáférési szolgáltatás

Szocho és Eho 22 helyett 19,5 százalék

Családi adókedvezmény nettó:

1 gyermek esetén 10 000 Ft/hó/gyermek

2 gyermek esetén 17 500 Ft/hó/gyermek

3 vagy több gyermek 33 000 Ft/hó/gyermek

Szerintem már túlléptem a havi 4000-et amit kiloptak a zsebemből ugye?

2018. ápr. 14. 00:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézd, már nem vagyunk 10millióan, 8év alatt 1.5millió ember elhagyta az országot!

Mit gondolsz Anglia miért vál ki az EU-ból? Már nem bírják elviselni azt a migrációs nyomást amit az Orbán elől menekülő közép európai magyarok jelentenek!

Ez az összeg amit meg említettél..höh... Ez semmi, telefonszámlám többe kerül.

2018. ápr. 15. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!