Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire kell szavazni ha nem...

Kire kell szavazni ha nem akarom a migránsokat hogy betelepítsék és nem akarom hogy kerítést lebontsák?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 6. 15:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
A Fideszre. Egyik közeli településre be akartak hozni több száz bevándorlót jó pár éve, tisztán emlékszem rá, hogy a híradóba is benne volt, helyi újságokba is... és nem lett belőle semmi sem, nem vittek oda egy menekültet sem. Kíváncsi vagyok, ha el is akartak volna menni innen a menekültek, de vajon behozatta volna-e más párt őket, hiszen az elején a Fideszen kívül mindenki emellett volt.
2018. ápr. 6. 19:03
 22/28 anonim ***** válasza:
50%

"tisztán emlékszem rá, hogy a híradóba is benne volt, helyi újságokba is"

Nyilván a Fideszes hírekben benne van.

Azért lenne néhány kérdésem. Szerinted a menekültek tényleg ebben az országban akarnának maradni? Ebben?!

2018. ápr. 6. 19:13
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
"Kíváncsi vagyok, ha el is akartak volna menni innen a menekültek, de vajon behozatta volna-e más párt őket" - nem véletlenül írtam ezt is hozzá, nem vagyunk benne az elsődleges célországok között, ezt én is tudom. De az Unió akkor is kötelez minket erre a mai napig. Amúgy meg a 95%-uk nem dolgozik, kapnak pénzt és szállást minden országban az államtól, ahova beengedték őket, csak a nyelvet kell tanulniuk... mi kéne még nekik? Nem lenne nekik mindegy hogy hol vannak, melyik országban?
2018. ápr. 6. 19:42
 24/28 anonim ***** válasza:
Fidesz vagy jobbik, amelyiknek jobban hiszel :-) én is ebből választok.
2018. ápr. 6. 19:47
 25/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem. De az EU tenne róla, hogy maradjanak. Aki azt hiszi, hogy ha idejönnének és továbbállnának, az naiv. Junckerék tennének róla, hogy maradjanak, a németeknél is laktanyákat adtak át nekik, oktatóközpontokat, ingyenes nyelvoktatást, ingyenes szállást, pénzt kaptak, ingyenes orvosi ellátást, amiért cserébe verik az orvosokat - /nemrég volt valami balhé az oroszoknál, hogy valami hasonszőrű nekiállt a dokit terrorizálni, mire az úgy lecsapta, hogy majdnem ottmaradt./ tehát érdekelté kellene tenni őket abban, hogy maradjanak. Itt sokan azt hiszik, hogy majd elbohóckodnak a Keletinél, vagy a városban és egy-két nap után továbbállnának, de ez tévedés - integrálni kellene őket, tehát nekünk is ingyenes szállást, kaját, pénzt, oktatást, egészségügyi ellátást, kellene biztosítani és ráadásul a rendőröknek meg toleránsnak kellene lenniük velük, amint a nyugati országokban már van, mert ez biztosítaná a baloldal szavazóbázisát, a többi nem érdekelné őket. Ellenben az állítólagos 1300 bevándorlótól, akik semmi ilyet nem igényeltek.
2018. ápr. 6. 19:48
 26/28 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező arra vár választ hogy kire szavazzon hogy ne jöjjenek ide migransok! Úgyhogy ne gyertek a Jobbikkal legyszi. Egyértelműén és határozottan kijelentettek hogy globális ugy a migrans ugy és elfogadJák a kvotat. Fidesz eddig is német mondott Brüsszelben eztán is azt fog. SokaN dobálják amiért beengedett valamennyit letelepedési kötvények. De ezek kulturáltan és rendezettebb.. kellőképpen átvizsgálált emberek. Ha használnatok a fejezetet értenétek. Erre a lépésre azért volt szükség mert pont ezzel tud majd érvelni Brüsszel ellen. Azt hiszitek hogy ott szavakkal kell csak dobalozni?okostojasok. Nem tényekkel érvekkel kell eloallni. Tökéletes érv! Nem fogadhatunk be egy db (gyilkos szemléletű eroszaktevo allahimado) migransot sem,hiszen már befogadtunk xxx db öt. Úgyhogy Brüsszel. .kocc van. (Az hogy nekünk így a javából jutott.. inkább örömömre mint bánatomra szolgál) hajrá Fidesz
2018. ápr. 6. 21:42
 27/28 anonim ***** válasza:
Olvasd többet a híreket! Kit is cseszegetnek, hogy okoskodik Brüsszellel?
2018. ápr. 7. 12:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Jobbik ötlete volt a kerítés.Orbán csak felépíttette.Jobbik nem bontja le,sőt megerősíti a határzárat fegyveres erőkkel,és tovább is építi.Fidesz már fogadott be épp eleget.Ne csak nézz láss is.
2018. ápr. 7. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!