Mik a FIDESZ-KDNP tervei, ígérgetései a választás utáni időszakra?
A legtöbb ellenzéki pártnak megvannak összeírva röviden a tervei, hogy mit hogyan fejlesztenének (egészségügy, oktatás, fenntarthatóság, foglalkoztatás), stb.
A Fidesznél azonban csak ennyit találtam:
-A személyi jövedelemadó-kulcs további csökkentése
-A Brüsszel által előírt menekültkvóták teljes elutasítása
-A határvédelem fenntartása
-Béremelések folytatása
Ezeken kívül mik a terveik?
Demokratikus ellenzék...lol Van “nem demokratikus ellenzék” is Magyarországon? Kiket kell alatta érteni, mert hallottam már olyat is, hogy “ a Jobbik és a demokratikus ellenzék”.😂 Vagy azért emelitek ezt ki, mert minden idióta diktatúrázás ellenére demokrácia van?
Amúgy érdekelne, mit takar az ellehetetlenítés, amikor minden ellenzéki pártnak van saját tévéje és írott sajtója. Nagyságrendekkel több állami támogatást kapnak a pártok, a közösségi médiában parttalanul árad a kormány elleni mocskolódás, akasztással, halomra lövéssel fenyegetőzés, miközben kőkeményen cenzúrázva vannak a kormány támogatói. Én még emlékszem azokra az időkre, amikor az egyetlen ellenzéki hetilap, a Demokrata szerkesztőségét fizikailag is szétverték, belefojtották a szót a tévében az ellenzéki politikusokba, a teljes magyar médiapiac balliberális kezekben volt. Miről is megy a siránkozás?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!