Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted nem elavult ez a...

Felkelhetetle kérdése:

Szerinted nem elavult ez a szavazási technika amit Magyarországon használnak?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fura hogy az ilyen dolgokat manapság nem lehet interneten elintézni, csak megadnánk a személyes adatainkat a központi adatbázis alapján leellenőrzik hogy szavaztam-e már. Szerintem sokkal biztonságosabb lenne az interneten szavazni, mert a papíron való szavazatot sokkal könnyebb manipulálni. Ráadásul az interneten sokkal többen is szavaznának, ha csak pár kattintás lenne az egész, habár mondjuk az igaz hogy ennek a kormánynak nem érdeke hogy sokan szavazzanak, nekik tökéletesen elég ha a nyugdíjasok szavaznak, hiszen a fiatalok többségét vagy nem érdekli a politika vagy pedig a kormány ellen vannak. Na mindegy ebből csak azt akarom levonni hogy tisztában vagyok vele hogy a kormánynak nem érdeke az internetes szavazás bevezetése. Csak nagyon fura hogy 2018-ban pont ezt nem lehet elintézni. Mert tény hogy a papíron való szavazást sokkal könnyebb manipulálni és kevesebben is szánják rá magukat így lesznek az idősek többségben nem pedig a fiatalok sajnos. Nektek, mi a véleményetek erről?

2018. ápr. 2. 12:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"2-es, 4/3-ad mennyi lesz százalékban? Hány képviselőt tesz ki ez a parlamentben?"

Az összes + 33%.

Láttad a mondat végén a szmájlit?

2018. ápr. 2. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!