Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazók! Kire/mire fogtok...

Szavazók! Kire/mire fogtok szavazni és miért?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy aki szavaz miért arra a pártra szavaz, akire. Csak egy rövid indoklás is elég.

(nem szeretném, ha vita alakulna ki, legyetek/legyenek szívesek csak az én kérdésemre reagálni, különben értelmét veszti az egész.)

Köszönöm a válaszokat !

2018. márc. 30. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

egyéniben jobbik, nekik van a legnagyobb esélyük nálunk

listán szintén a jobbik, mert jelenleg nekik a legnagyobb a támogatottságuk, hogy leváltsák ezt a mocskos bandát

2018. ápr. 1. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Na?Még mindig Jobbik? Most hallom hogy lazán jöhetnek a migransok? Még így is Jobbik?
2018. ápr. 3. 23:52
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

Ennyi ostoba embert!!!!

Már mindegy ki csak ne Orbán legyen, az se baj ha elárasztanának a migránsok és megkezdődne a késelés , rablás , erőszakolás ????

A Jobbik beengedné őket, Gyurcsótány is azt mondta tegnap a tv-ben a riporternek amikor a migránsokról és a terrorról volt szó, idézem: Imádnám Budapestet ha úgy nézne ki mint Párizs. Az LMP is Soros zsebében van.

Emberek, gondolkodjatok már!!!!!!!!! Most béke és biztonság van az országban , ne tegyétek tönkre!!

2018. ápr. 4. 06:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Jóóó reggelt Vietnám! :D :D
2018. ápr. 4. 06:36
 15/15 TYÜTYI2006 válasza:
0%
Jobb lehetőség híján, pártlistán a miép, egyéniben meg érvénytelenül. 4 éve még a jobbikra szavaztam jobb híján, 8 éve még hittem is bennük.
2018. ápr. 5. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!