Mit gondoltok erről, Fideszesek?
8, támogathatták volna, nagyokos. De csak ment a fasisztázás.
9, persze... Az is mondták hazaárulás nem megszavazni az alkotmánymódosítást, aztán nem szavazták meg.
#12: A Jobbik ötlete volt 2015 elején a kerítés, amit akkor a Fidesz lehurrogott.
Az alkotmánymódosítást azzal a feltétellel szavazta volna meg a Jobbik, hogy leállítják a letelepedési kötvények eladását, azonban ez nem történt meg. A Jobbik beadta ugyanazt az alkotmánymódosítást szóról-szóra, csak a letelepedési kötvényekről szóló részt kivették. De nyald csak a Fidesz seggét.
Az utóbbi időben belegondoltam, hogy nem szavaznék rájuk a választás napján, (mikor tudnék) viszont eddig sokáig úgy gondoltam, hogy rájuk fogok szavazni és könnyen lehet, hogy rájuk is fogok.
A kérdésre: Eddig sem gondoltam, hogy Vona Gábor lebontaná a kerítést, bár ezt a bíróság dolgot nem ismerem amit írtál. Nem vert át a Fidesz. Más ok miatt szavaznék a Fideszre. Ezen az "ellenzék lebontaná a kerítést" plakát dolgon csak röhögök. Ma láttam egy újat, nem bírtam nem nevetni rajta. Ha rájuk szavazom majd (mint írtam más okból), remélem, hogy nem buknak el ezek miatt, csak mert elég gáz amit művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!