Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok erről, Fideszesek?

Mit gondoltok erről, Fideszesek?

Figyelt kérdés
A napokban a bíróság mondta ki, hogy Vona Gábor nem bontana kerítést, mit szóltok ehhez? És ahhoz, hogy átver titeket a Fidesz?

#FIDESZ #Jobbik #Vona Gábor #Fidesz hazudik
2018. márc. 27. 20:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy még ennyi birka van :D tisztelet a kivételnek.. Orbán szájából igazabnak hangzik, hogy nem bontana, mégis beenged egy csomó migránst, pedig el költött több milliárdot arra, hogy nem fogaduk be senkit :D
2018. márc. 27. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

8, támogathatták volna, nagyokos. De csak ment a fasisztázás.

9, persze... Az is mondták hazaárulás nem megszavazni az alkotmánymódosítást, aztán nem szavazták meg.

2018. márc. 28. 05:19
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

#12: A Jobbik ötlete volt 2015 elején a kerítés, amit akkor a Fidesz lehurrogott.

Az alkotmánymódosítást azzal a feltétellel szavazta volna meg a Jobbik, hogy leállítják a letelepedési kötvények eladását, azonban ez nem történt meg. A Jobbik beadta ugyanazt az alkotmánymódosítást szóról-szóra, csak a letelepedési kötvényekről szóló részt kivették. De nyald csak a Fidesz seggét.

2018. márc. 28. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
13, te hiába nyalod a jobbik seggét, ha Mirkóczki megmondta, hogy nem azok voltak akiknek láttatták magukat.
2018. márc. 28. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Az utóbbi időben belegondoltam, hogy nem szavaznék rájuk a választás napján, (mikor tudnék) viszont eddig sokáig úgy gondoltam, hogy rájuk fogok szavazni és könnyen lehet, hogy rájuk is fogok.

A kérdésre: Eddig sem gondoltam, hogy Vona Gábor lebontaná a kerítést, bár ezt a bíróság dolgot nem ismerem amit írtál. Nem vert át a Fidesz. Más ok miatt szavaznék a Fideszre. Ezen az "ellenzék lebontaná a kerítést" plakát dolgon csak röhögök. Ma láttam egy újat, nem bírtam nem nevetni rajta. Ha rájuk szavazom majd (mint írtam más okból), remélem, hogy nem buknak el ezek miatt, csak mert elég gáz amit művelnek.

2018. márc. 28. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

Ez veszélyes!

Stop Fidesz!

2018. márc. 29. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Azt hiszed érdekli őket?
2018. márc. 29. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!