A Fidesz a 2/3-os többségével meg tudja szavazni, hogy ne kelljen 4/5 az alkotmánymódosításhoz?
Ezt az egypárt-rendszert pedig konzerválni akarja a Fidesz! Ezért változtatták meg az Önkormányzati választásokkal kapcsolatos törvényt. Az csak porhintés,hogy előtte megbeszélték az önkományzatok vezetőivel. TI. az önkormányzatok többsége is Fideszes. Az ellenzéknek SEMMIBE NINCS ÉS NEM IS LESZ BELESZÓLÁSA!
Ez nem rettegés,hanem a VALÓSÁG!
Magyarországon csak a házszabály módosításához kell 4/5, az alkotmányozáshoz csak 2/3.
Nem tartom én sem annyira nagyon jónak, hogy egy pártnak 2/3-a van, de az emberek szavazták meg, legitim, törvényes módon, így jogos.
Felhatalmazták őket 2/3-dal és az alkotmányhoz a jelen levő országgyűlési képviselők 2/3-a kell. Ha azt a 2/3-ot egyetlen párt adja ugyanannyira törvényes mintha tíz párt.
"Első ténykedése az volt,hogy MEVÁLTOZTATTA az Alkotmányt!"
Úristen jaaaaaj. Te idióta olvasd már el annak az Alkotmánynak a preambulumát! Már 20éve új kellene! Ott van benne, hogy csak egy IDEIGLENES Alkotmány, ami addig van, míg átmegyünk a demokráciába, és csinálunk egy normálisat! Érteeeem? 20éve ideiglenes Alkotmányunk van, nem sírni kéne, ha valaki végre rendezni akarja!
"07.27. Az ország lakóinak 60 %-a nem Fideszes!"
Gondolom nekem szó, 07:24-es vagyok, de nem mehet mindenkinek jól a másolás, mert nem Józsibarát mantrázta az időpontot.
Ha az ország lakóinak 60%-a nem Fideszes, akkor milyen? MSZP-s? Jobbikos? SZDSZ-es? MDF-es? Vagy milyen? Független? ~58% volt a részvétel. Ez az 58% a Fideszt vitte kormányra, mégpedig 2/3-os többséggel. Ha tetszik, ha nem, ez így van. Ez egy tény. Nehéz elfogadni, elhiszem, mert sokak számára elapadnak a Nokiadoboz-források és társaik. Valahogy nem tudom sajnálni őket. Egyáltalán.
Erre tényleg jobb nem reagálni. Aki képtelen a mondatokat értelmezni és minden hülyeséggel riogatja itt a többieket, az miért akarja, hogy elmagyarázza bárki.
Itt magyarázták el miért van a Fidesznek 2/3-a pártállás nélkül, erre kap egy olyan beszólást, hogy nem szent a Fidesz???
Ne haragudjatok ez a magas fokú kötekedési vágy és undorító hazug mocsok árasztása már tényleg több, mint ami még egészséges.
Lehet kételkedni, lehet aggódni, de marhaságokkal riogatni???? Hallgasd meg a Fideszt meg a Jobbikot és akkor talán nem lesznek ilyen butaság szerte az egész fórumon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!