Vona mit fog csinálni miután áprilisban lemond? Ért valamihez? Hol hasznosítja majd a történelem szakos diplomáját?
Ezen már én is elgondolkodtam. Aztán nem tudtam eldönteni, hogy töriórán a kisdiákoknak a kitalált holokausztról mesélne, vagy a dicsőséges 133 napról. Mindenesetre én nem szeretném, ha a gyerekeim tőle tanulnák a történelmet.
Inkább írjon kibas.zott jó könyveket a ... miről is írhatna?
Komolyan egy történelem szakos diplomás pártvezető politikusról kérdezed azt, hogy ért-e valamihez?
Amúgy meg ha úgy alakul a választás, hogy be kell tartania a szavát és le kell mondania, akkor pártvezető választáson újraválasztják.
"Na, utolsó. Azzal írná le magát végleg, ha lemondás után újraindulna a pártvezetői posztért. Vállalni kell a felelősséget, nem tessék-lássék-olni."
A Jobbik jelenleg erősebb, mint 2014-ben és pár egyéni körzetet is behúzhat, ha utána leváltják Vonát az lenne a legrosszabb lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!