Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Igaz az, hogy a Fidesz meg a...

Tót Borbála kérdése:

Igaz az, hogy a Fidesz meg a KDNP nem kereszténydemokrata, hanem eretnek gnosztikus?

Figyelt kérdés
Terjed egy szamizdat erről.

2018. márc. 25. 22:27
1 2
 11/15 kikova ***** válasza:
Én ezennel határozottan tiltakozom, a Gnosztikus Eretnekek Pártja nevében!!!
2018. márc. 26. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
te vagy az, GEP-árdova?
2018. márc. 26. 17:50
 13/15 A kérdező kommentje:

10-nek:

Szerintem emailen terjed, én emailen kaptam a kéziratot meg a videókat meg a linkeket is. Azzal, hogy szamizdat. De még nem olvastam végig, csak kb. 100 oldalt. Ezért kérdeztem, amit kérdeztem. De nem válaszoltál a kérdésemre. Szerinted?

2018. márc. 26. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A "kereszténydemokrácia" eleve oximoron, a demokráciában vallásszabadság van, amit csak a szekularizmus biztosít. (A "néppárt" meg röhejes egy olyan pártnál, aminek jó, ha száz szavazója van...)
2018. ápr. 1. 07:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, HOGY a szakszzervezeti bizalmik, akik az ilyen dolgokról eleve értesülnek, hogy például ott, ahol felhúznak egy stadiont milyen ugyan a templom van, mert biztos, hogy nicsen abbó több abban a faluban, hanem csak egy, HOGY mi a szamizdat, az egy régebbi eseménysort fémjelez, nem kötődik a mai civilizált, felvilágosult, demokratikus államformához már, egy elkallódó újságcikk, amit fellibbentett a szél, valami illesmi, a kis faluban így tán elolvassa a köztisztaságért felelős kisgyerek, akit nem tudni amúgy, hogy hívnak felcsúton
2020. febr. 2. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!