Szerintetek van rá esély, hogy kormányváltás lesz 2018-ban, vagy esetleg a Fidesz 50% alatt jusson be?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 12:40
12/20 anonim válasza:
És azért lettél tiltva, mert mindenkit szitáljuk és fideszesek tél, akinek nem egy a véleménye veled te nagy diplomás - szerintem primitív - informatikus. És mondom ezt úgy, hogy LMP szavazó vagyok és villamosmérnök.
13/20 anonim válasza:
-szitáljuk és fideszesek tél+szidtál és fideszeseztél
14/20 anonim válasza:
9. Ebből is jól látszik, hogy a diplomával nem jár egyenesen arányosan intelligencia. Élő példája vagy. A Fidesz a Jobbiktól lopott programot hajtja végre kb. 7 éve és ezek után rájuk szavaztok. Pffff. Buta trollok. Buta nép a magyar, mindig is mondtam. Nem elegek a fideszes maffiózók , szkinhedekkel gondoljátok a nagy rendszerváltást. Congratulation. Mindig van lejjebb...
15/20 anonim válasza:
14: skineadekkel? Na te is igazán okos lehetsz akkor. Egyébként mi bajod a skinheadekkel? (Nekem mondjuk annyi, hogy manapság teljesen eltüntek. Régebben legalább tőlük féltek a cigók, mostmár senkitől és semmitől sem, max a Jobbik hatalomra kerülésétől, mert akkor vége az ingyenélésnek és a bűnözésnek)
16/20 anonim válasza:
#12: Primitív informatikus? Mondod te, aki az egyik leggeczibb és legcsúfosabban elbukott párt, az SZDSZ utódpárjára teszed le a voksod? A fiatalokra kellene hallgatni, akik a rendszerváltás után léptek felnőtt korba.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem lesz kormányváltás, hiába erősebb az ellenzék, túl szétszórt, összefogás nélkül nem fog menni.
2018. márc. 24. 11:46
18/20 anonim válasza:
Ha a törpe átlép a nyelvnyujtogatásból a dühöngő stádiumba, akkor nincs mese el kell vitetni. Utánna gondolom szétzúzzák saját magukat....
19/20 anonim válasza:
Esély mindig van, még ha minimális is.
20/20 anonim válasza:
A kormányváltásra nagyon csekély, sajnos. A 2/3 szerintem nem lesz meg. Sajnos nagyon nagyon sok a buta ember, aki bekajálja a propagandaszöveget, hogy jájj, gyünnek a migráncsok. Az a legszomorúbb, hogy számomra nemrég derült ki, egy értelmes, okos, tájékozott ismerősöm ezzel indokolta, hogy miért a fideszre szavaz. Ott nálam elveszett a remény, hogy sikerül a kormányváltás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!