Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az LMP a Fidesz téglája az...

Az LMP a Fidesz téglája az ellenzékben?

Figyelt kérdés

Avagy hogy került az LMP-s csaj által kiprovokált, Jobbikost súlyosan lejárató hangfelvétel az Origóhoz...

A DK-nak is folyamatosan nekimennek.

Az a feladatuk, hogy bomlasszák az ellenzéket?

Mindenesetre ha igaz, ha nem, nagyon erőteljesen hozzájárulnak a Fidesz újabb 2/3-ához.

GRATULÁLOK

2018. márc. 21. 19:50
1 2
 1/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%
Már egy alig 5%-os párt is potenciális ellenfél lett?
2018. márc. 21. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt már annyi összeesküvés elmélet született,hogy szinte mindegyik ellenzéki pártra rásütik,hogy tégla.

Már azt is írták pl,hogy baloldaliak is szavazzanak a Jobbikra,hogy ne a Fidesz nyerjen.

Lehet ez is egy olyan elmélet,hogy így akarják redukálni a baloldali szavazókat.

Aztán sokak szerint pl Gyurcsány is nagy haverja Orbánnak,stb..

Szóval ezt már nem nagyon lehet kigobozni szerintem.

Bárkire rá lehet fogni bármit,a lehetőséget végtelenek.

Én azt nem értem,hogy mi értelme van pártoknak,ha bárki bárkivel köthet koalíciót a hatalom megtartása végett?

2018. márc. 21. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem éppen.

[link]

2018. márc. 21. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Sőt az egész ellenzéket a Fidesz alapította, hogy fenntartsa a többpártrendszer illúzióját.
2018. márc. 21. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
De hogy került az Origóhoz ez a provokatív felvétel??????
2018. márc. 21. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Csak mégsem lehet más a politika.
2018. márc. 21. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet Soros a tégla. Direkt finanszíroz életképtelen, szervezkedni alig tudó civil szervezeteket, hogy azt a látszatot keltsék ba akarnak avatkozni a választásokba. Pedig rég megvette a választást Soros, mert most ő a soros.
2018. márc. 21. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerinted ezt a csaj provokálta ki egyértelműen?
2018. márc. 23. 11:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Hallgasd meg és döntsd el magad!

https://www.youtube.com/watch?v=JWMqRgAxSqM

2018. márc. 23. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé. Egy EVK-ban már kiderült, hogy fideszesek is besegítettek az ajánlások gyűjtésébe. Az LMP is Budapesten a legerősebb. Ha ott nem tudják önállóan összegyűjteni az ajánlásokat, akkor hogy tudnák egyidejűleg kb. 106 körzetben egyszerre. Nincsen nekik sem olyan sok aktivistájuk, szóval szerintem egyértelmű.

Csak a Fidesznek az érdeke, hogy mindenhol legyen minél több ellenzéki párt, hogy megosztódjanak az ellenzéki szavazatok, és ne legyen normális összefogás. Persze azt nem állítom, hogy minden LMP-s tisztában volt ezzel, és tudatos tégla, de többük jóhiszeműségét kihasználták.

2018. márc. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!