Pécsen a Fidesz annak ellenére esélyes lesz, hogy nyilvánvalóan az ő hibájukból került csődbe a város?

Ma más időket élünk, ma az ellenzék a hatalomért minden mocskos aljas dolgot meg tesz!! Kényszer házasságok köttetnek, ehhez kintről minden segítséget is megkapnak.
Bízzunk a jobbikba? Mert más pártba egy "fél józan" ember nem bízhat, de Vona egy áruló mivel elárulja jelenleg is a támogatóit!!!
Akkor? Kire tudsz szavazni hogy továbbra is a megszokott kerékvágásban élj?
A ki nyíltan kiáll értünk? Hát a fidesz! Ezért szavaznak rá.
Nagyon remélem, hogy nem Fideszes lesz ez a város, mert szégyen amit a várossal tettek. Adottságai alapján sokkal többet érdemelne a város. A belváros tele kiadó ingatlanokkal, elhanyagoltak a házak, olyan lepukkant a város.
Aki ismerősöm és pécsi mind panaszkodik, hogy mennyire nem lehet megélni ott, munkalehetőség sincsen és rengetegen költöznek el onnan Pestre és külföldre.

A Pécsiek választották.
Ha újra fideszest választanak megérdemlik a sorsukat csak ezt tudom mondani.
"Nem érted a lényeget, sajnos nem! A baloldal teljes egészében hazaáruló! Nyíltan megmondták be fogják engedni a hordát! Na? Sokat kell gondolkozni hogy mi lesz akkor a te kis városodból?? Egy romhalom káosszal fűszerezve!!"
Neked mennyit fizet a FIDESZ agit-prop osztálya ezért az okádásért?

"A Pécsiek választották."
Csak azért utazok 350 kilométert 8.-án hogy még egy szavazat legyen a fidesz ellen.
Pécs 10-15 éve egy gyönyörű és munkahelyekben gazdag könnyen élhető megyeszékhely volt.
Jelenleg egy kihalt romhalmaz, munka nincs az emberek örülnek hogy lik van a fenekekün. Széchenyi tér? nézz meg egy 20 éves képet és nézd meg most. Szólj ha feltűnt a különbség.
Nem véletlenül kell 350km et utaznom hogy hazamenjek szavazni, szívesen élnék még abban a szép városban ahol felnőttem és fiatalabb éveim hajnalát töltöttem de nem lehet.
Szokták kérdezni tőlem mért kényszerültem az ország másik felére költözni hisz olyan szép város
-Korgó gyomorral kilakoltatás közben nézhetem a dzsámit vagy éhbérért dolgozhatok az ország másik felén melyiket választod?
csak néznek mint orbán mikor a több tízezer migránsáról kérdezik

Kérdező
Az emberek többség tök hülye. Szóval ne lepődj meg ilyeneken.
Amúgy amint látod azonnal jöttek a Fideszes bérkommentelők ide, jelentsük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!