Miért nem látják át az emberek hogy 2 választás van?
Vagy fidesz vagy jobbik.
Le is írom, miért gondolom így, ha van észérv az mellett, hogy másképp gondolod, szívesen meghallgatom.
1. fideszre szavaz, támogatja a kormányt és a 2/3-ot - fidesz marad
2. jobbikra szavaz, kormányváltást akar - van rá esély, hogy ne a fidesz maradjon
3. bármilyen más pártra szavaz - kormányváltást (lehet, hogy) akar, de el nem ér, ezáltal max a 2/3-ot sikerül megakadályoznia - fidesz marad
4. szarik bele, el sem megy - fidesz marad
Én ezt a 4 lehetőséget látom, ezzel a 2 kimenetellel... vagy 2,5-el, ha a 2/3-ot számba vesszük.
igen, itt jön az a probléma, amit a kérdésben is leírtam. Nem akar otthon maradni, ezért kispártra - viccpártra szavaz. Ugyan úgy azt támogatja, hogy a fidesz maradjon kormányon.
Amúgy az én ismerősi körömben az idősek nem akarnak DK-t. Ők az "inkább el se megyek" réteg, sajnos. Jó, akit az unoka meg tud győzni, de sajnos nem mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!