Pártállástól függetlenül, szerintetek melyik párt nyer április 8-án?
Fidesz
az egyik haverom a jobbikra, a másik a momentumra
Szerintem is a fidesznek van a legtöbb esélye (na persze lehetnek meglepetések), de szerintem csak sima többsége lesz, vagy kisebbségi kormányt tud már csak alakítani, ami egyenlő a vereséggel.
Ismerőseim és a család is (egy bolsi nagyi kivételével) fideszes volt mindig is. Most nem tudnék olyat mondani, aki ismét rájuk szavazna.
A jobbikra szavaz mindenki, akit ismerek és olyanok is elmennek szavazni, akik a rendszerváltás óta soha nem voltak.
az az érdekes, hogy én egyetlen egy embert ismerek, aki fidesz szavazó. És itt is nagy többségben a fidesz ellen vannak.
Amúgy én is úgy vagyok mint ti, jobbikra fogok szavazni, de sajnos én is úgy érzem, fidesz marad... de nagyon reménykedem a csodában
Kedves kérdező! Az én családomban speciel mindenki megveszekedett, fanatikus fideszes. Minden más úgy pereg le róluk, mint a falra hányt borsó. Nagyon szomorú.
És igen, sajnos, a Fidesz fog nyerni.
Részemről az LMP-re szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!