Ti is voltatok a Békemeneten ma? Mekkora élmény volt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 21:35
1/8 anonim válasza:
Persze, a Kétfarkúén.
Hatalmas élmény volt :)
2/8 anonim válasza:
Voltam. Felállt rá, és ilyen biza 10 éve nem történt!!!44négy
3/8 anonim válasza:
Fel kell lepnunk. Igen. Soros ellen, aki a magyarokat a migrancsorszagokba telepitene, a migrancsokat meg ide. Ez az, lepjunk fel ellene, mert o maga a GONOSZ. Kulonben is, mar nem Soros a foellenseg, hanem maga az ENSZ. Jovo hettol meg maga az Uristen, mert nem hisz Orbanban, mi?
Te szerencsetlen, agymosott, hulye barom allat, te...
4/8 anonim válasza:
Okoska! Hogy akarsz Soros ellen fellépni? Hőbörgéssel?
7/8 felkelhetetle válasza:
Amikor megláttam Orbán majdnem elélveztem, de csak majdnem, valahogy sikerült otthonig kibírnom... :)
8/8 anonim válasza:
Olvastam, hogy szervezett fészbukos csoportokat tart fent a fidesz a trollkodásra. De hogy már ide is tervszerűen jönnek, sosem képzeltem. Az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a fidesz párti kérdések itt, csak a hülye nem látja, hogy szervezett akcióról van szó. VAgyis kedves kérdező, takarodj a fenébe a propagandással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!