Ezt lehetetlen felülmúlni – Nem 13. havi, nem Erzsébet-utalvány: óriási ajánlatot tett a nyugdíjasoknak Gyurcsány - hogyan vélekedtek?
csak buszra meg vonatra lenne jó?
bocs akkor ezt elnéztem, akkor meg aztán föleg nem kerülne sokba
meg tényleg kíváncsi vagyok hány nyugger vállalná.
A szám maximum évi pár száz lehetne
Miért kell az Origót, stb. nézni, a nem ballib médiát? Mert a ballib média hazudik reggel, délben, meg este. Majd beledöglik a sok hazudozásba.
Egyébként Fletó jól kitalálta. Hogy buszozik, vonatozik az, akinek valamely amerikai országban lakik a fia, unokája? Elég nagy bajban lehet, ha már ilyeneket igér!
Milyen ballib média? És miért negatív szó a ballib?? Ez az egyik legnagyobb baj az országban.
Nos..nem tudom mennyire nézed az említett hírportálokat, de ha láttál tőlük pár bejegyzést, akkor nem mondhatod pl. az Indexre, MNO-ra, 444-re hogy ők hazudnak. Pofátlanság, hogy miket képesek lehozni a kormánypárti oldalak és az a baj, hogy az emberek többsége meg el is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!