Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezt lehetetlen felülmúlni –...

Ezt lehetetlen felülmúlni – Nem 13. havi, nem Erzsébet-utalvány: óriási ajánlatot tett a nyugdíjasoknak Gyurcsány - hogyan vélekedtek?

Figyelt kérdés

[link]

-vélemény?

#Gyurcsányi új ígéret
2018. márc. 12. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

csak buszra meg vonatra lenne jó?

bocs akkor ezt elnéztem, akkor meg aztán föleg nem kerülne sokba

meg tényleg kíváncsi vagyok hány nyugger vállalná.

A szám maximum évi pár száz lehetne

2018. márc. 13. 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Muszáj az off...drága 2-es kommenter. Miért kell a 888, origo, PS-t mérvadó oldalnak tekinteni? Nem fáj az, hogy mélységesen hülyének néznek?
2018. márc. 16. 22:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Miért kell az Origót, stb. nézni, a nem ballib médiát? Mert a ballib média hazudik reggel, délben, meg este. Majd beledöglik a sok hazudozásba.

Egyébként Fletó jól kitalálta. Hogy buszozik, vonatozik az, akinek valamely amerikai országban lakik a fia, unokája? Elég nagy bajban lehet, ha már ilyeneket igér!

2018. márc. 17. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Milyen ballib média? És miért negatív szó a ballib?? Ez az egyik legnagyobb baj az országban.

Nos..nem tudom mennyire nézed az említett hírportálokat, de ha láttál tőlük pár bejegyzést, akkor nem mondhatod pl. az Indexre, MNO-ra, 444-re hogy ők hazudnak. Pofátlanság, hogy miket képesek lehozni a kormánypárti oldalak és az a baj, hogy az emberek többsége meg el is hiszi.

2018. márc. 17. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!