A Jobbikra - fogcsikorgatva - mert én nem szavaznék idén, de megígértem a váltótársamnak, hogy szavazok helyette, aki viszont vér jobbikos és nem lesz otthon 8. - án, én leszek itthon (hitegeti magát, hogy ez még AZ a Jobbik) és ha megígértem, akkor oda is szavazok, bár remegni fog a kezem a Fidesz karikája felett. Megtehetném, hogy a Fideszre szavazok vagy érvénytelen szavazólapot adok le - sose tudná meg - de ha én valamit megígérek, azt megtartom.
Eddig Jobbik szavazó voltam, tehát annyira nem visel meg a dolog, de azt nem ígértem meg, hogy nem szidom, kritizálom őket ott, ahol érem.
Szerencse, hogy nem DK - s a kolléga...Akkor nem lennék képes kompromisszumra.
"A Fideszre, mert ők magyarok"
Így van. tökéletesen mintázzák a mai magyarok javát: korrupció, kétszínűség, másik zsebében turkálása. neked való
Természetesen Jobbikra vagy LMP-re fogok szavazni, elég volt a kommunistákból.
# 18
Valóban nem jobbikos de a leginkább nem fideszes. Ez inkább LMP-s MLP-s oldalnak mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!