Hogyan képzeli el a baloldal Magyarországon a migránsok integrálását, amikor ez jóval gazdagabb és jobban felkészült szakmai gárdának sem sikerült a nyugat-és észak-európai országokban?
Hogy végre érdemi dolgokról is szó essen.
Ha ők kerülnének hatalomra kénytelenek lennénk szembe nézni a problémával, mert a kerítést is megnyitnák és a kvótát is elfogadnák.
A "nyócker" biztonságosabb és konszolidáltabb, mint valaha, úgyhogy nem tudom, MOST mitől félsz. Ott laktam egyetem alatt a sűrűjében, most is rendszeresen járok oda.:-)
A letelepedési kötvény nem magyar találmány, több nyugat-európai országban is létezik. Nyilván azért, mert az államnak megéri, a biztonsági kockázat pedig kiszűrhető. Nekünk példának okáért 1 milliárd Ft kamathasznot hozott 2016 végéig az adósságkezelő szerint. A hortobágyi munkatábor ötlete enyhén szólva röhejes és hazug, ráadásul nálunk volt már ilyen megoldás a Rákosi-korban, úgyhogy én nem kampányolnék ezzel.:D És nem óhajtok olyan tranzitországot sem, amilyen 2015-ben volt Magyarország néhány hónapig. Európára lassan kikerül a "Megtelt" tábla, úgyhogy arra sem innék mérget, hogy tartósan fennmaradna a tranzitstátuszunk. Arról pedig én is érdeklődve
,,várom a válaszokat, hogy hogyan integrálnánk néhány millió gazdasági migránst.:-)"
Úgy, ahogy a bajorok csinálják, el lett számtalanszor mondva. Nyelviskolát fizetik nekik, beszél alapszinten nyelveket akkor kötelezően mennie kell dolgozni. Nyelviskolából, munkából is X számú hiányzása van, egész család repül a konténerházból meg gyorsított eljárásban elutasítják a kérelmét. Ennyi. Különös, nekik bevállik és még a vallási különbségeket is sikerült leküzdeniük? Mert ott München környékén például az egyik kolostor éttermében, szállóiban dolgoznak bármi probléma nélkül menekültek.
senki nem tudja. Majd a migránsok megoldják. Ráadásul a kiválogatott, mindenre alkalmatlan alját küldik majd hozzánk, akik csak a nőkhöz-étkezéshez- kényelemhez szükséges jogaikkal fognak élni.
lesz itt buli a javából..
"Nekünk az a célunk, hogy átengedjük őket", "Rajtunk csak át szeretnének kelni"
De Nyugaton már nem kellenek. Azért van a kvóta (bocs, automatikus elosztási mechanizmus), hogy itt is legyenek.
Hiába akarod csak átengedni őket, az a lehetőség már régen nincs.
"Most azt a tényt letagadni, hogy Magyarország soknemzetiségű állam lenne"
Magyarország nem soknemzetiségű állam.
Magyar nemzetiségű 97.3 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!