Márky-Zay Péter hazudozásai után az ellenzék is folytatná a trendet kormányon?
Márky-Zay Péter már a kampányban is többszőr hazudott [link] Ráadásul a beígért építményadó eltőrlését is visszamondta, ami szintén kampányígéret volt és sok szavazatot szerzett vele.
A Fidesz biztosra vette, hogy nyer, kint is van a város költségvetése a neten. Jól megy Hódmezővásárhelynek. A kormány arra számított, hogy ismét ők kormányoznak nem lett volna érdekük nem elmondani, hogy csődbe lennének, mert akkor kiábrándultak volna, hogy nem adtak volna a választások után az embereknek. Biztosan jól megy a városnak. Márky-Zaj pedig megígérte az építményadó eltőrlését, majd miután beszélt Botkával, aki "kioktatta" hogyan lehet vezetni egy várost. Egyszerűen csak visszavonta az építményadó eltőrlését. Lehet ez lesz ezentúl a trend?
A szoc-liberális oldal, ha hatalomra kerül, lehet ők is azt mondják majd, hogy az ország csődben van? Fel kell venni IMF hiteleket & el kell adni a gáz+áram szolgáltatókat, hogy ismét megemeljék a rezsit ahogyan nem szégyenlik ? Közben bérbefagyasztások lesznek & áremelkedés?
Csináltak már ilyet nem egyszer. AZt is mondták, "nem lesz gázáremelés" még lassan is elmondta Medgyessí, hogy Orbán is megértse "Nem lesz gázáremelés". Lehet most is így lesz?
Kitalálják, hogy hazudott a Fidesz: csődközeli helyzetben van az ország, jön az újabb Bokros-csomag, újabb 25 milliárd IMF-hitel, stb...
Csak ne legyen igazam!
Lajoska, nézz már körül az országban, hogy mi folyik!
Segítek: egy elismert közgazdász véleménye:
Lendvai Ildikó mondta a híres "lassan mondom, hogy nem lesz gázáremelés" és a magyar miniszterelnököt 2002 és 2004 között továbbra is Medgyessy Péter-nek hívták Y-nal a nevében.
Most, hogy lefutottuk a kötelezőket.
A tájékozódnál, és nem csak a Fideszmédiát olvasnád, akkor tudnád, hogy Márki-Zay eleve úgy kampányolt, hogy "amennyiben a város gazdasági helyzete ezt lehetővé teszi" akkor fokozatosan kivezeti az építményadót. Meg is mondta, hogy 2019-től tervezi ezt, csak ugye nem az Origo, 888, pestisrácok, hirado.hu-ból kellene csak tájékozódni, de úgy látszik a fideszesek szeretnek pofára esni. Nem baj, reméljük ezt a szokásotokat tartjátok április elejéig.
8.
Bocs; én nem vagyok biztos benne, hogy "az egész EU-t becsapta". Még ha úgy is mutatták, úgy is látszott, akkor se.
"Szóval szerintem Róna Péter csak maradjon csöndben!"
Szerintem meg Róna Péter egy sokkal képzettebb és elismertebb közgazdász nálad, úgyhogy szerintem meg inkább te maradj csöndben.
Róna Péter kritizálta a Gyurcsány-kormányt is, és amiket akkor mondott, azok is helyénvalók voltak, úgyhogy én most is inkább neki hiszek, mint az itt mindenfelé fröcsögő önjelölt közgazdász zseniknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!