Ti beengednétek a migránsokat?
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 17:06
11/26 anonim válasza:
Szarfészkekből jönnek már Trump is megmondta.
12/26 anonim válasza:
Minden menekültet beengednék, aki nem az nézegessen pár videót a szíriai lebombázott gyerekekről. De senkinek nem engedném, hogy itt letelepedjen akinek a kultúrája összeegyeztethetetlen a mi törvényeinkkel. Mindegy szálig visszaküldeném őket az országukba miután lakhatóvá válik. Az Orbán kormányt pedig különösen ocsmánynak tartom, 20000 idegent engedett ránk a mutyiért, mi meg majd még tejelünk is nekik ezért kamatps kamattal.
13/26 anonim válasza:
Én át-engedném őket, aki meg itt akarna maradni, az be-engedném. Aztán akit beengedtem, az után a származási ország területéből hivatalosan kérnék akkora területet, amekkora a bengedettre jutna. Így legalább lenne gyarmatunk is.
14/26 anonim válasza:
Nem. Én se megyek Szíriába randalírozni.
15/26 anonim válasza:
Valakit beengedni csak akkor lehet, ha jönni akar.
De csak Orbán beteg elméje szerint van olyan barom, aki ide akarna jönni!
16/26 anonim válasza:
Ha nem szemetelnek, és fizetik az átutazásukat, és nem közpénzen buszoztattatják magukat a felcsúti KISZ titkár parancsára. Menjenek ahova hívták őket (németország).
17/26 anonim válasza:
Beengednék mindenkit, de a minimumnyugdíjnál több pénzt nem adnák nekik. Nálunk ennyi jut. Akinek nem tetszik mehet amerre lát.
18/26 anonim válasza:
Olyan migránst aki dolgozni akar, szívesen látom származástól függetlenül.
Illegális migránst még ha csak át vonulni is akar nem kérek
19/26 anonim válasza:
Vallás alapján szelektálnék.Muzulmánokat ismerek személyesen és éltem is közöttük Törökben, majd az Emirátusokban. Nagyon más kultúra. Szóval nem. Még úgysem, hogy a török muszlim nyitottabb az európai kulturára. Nő vagyok!
20/26 anonim válasza:
Azokat a migránsokat, akik miután beérkeztek és odamentek az automatához, levettek 8-10 ezer eurót, majd telefonálgattak a legjobb csúcs okos telefonokon, azokról beszélünk? Tehát ha beérkeznek, azonnal adatfelvétel, ujjlenyomat, írisz felvétel, DNS profil - tudom, drága, valamint felolvasni nekik, hogy a törvényeket be kell tartani, nncs saria, nem is lehet, az első ballépés után egy hajón találják magukat visszafelé, és dolgozniuk kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!