24 évesen kire szavazzak április 8-án?
*előző vok,ezt meg egy másik kérdés alá linkelték be
youtube.com/watch?v=8irysRuux0Q
Szerintem ne gyűlölj senkit. A gyűlölet érzés, itt meg gondolkodni kéne...
Nem vagy egyedül a bizonytalanságoddal, ezt mutatják a kutatások is. Ha az összes olyan embert meg tudná győzni valaki, mint amilyen te is vagy, az lenne a legnagyobb fegyvertény a mai magyar politikában.
Ha én lennék az, lehetnék miniszterelnök is, és nem kéne hozzá senki más. :D
Szóval ne hülyézzetek minket bizonytalanokat, mert még a végén döntünk helyettetek is! :)
Sajnos senkit nem találok alkalmasnak jelenleg az ország vezetésére, és ez nem azért van, mert nem tudom mit várok el. Nincs ilyen a palettán.
Senki nem fog elhozni növekedést. Magyarország egy falevél a Dunán. Valami történik, és a politikusok azt mondják a levél szélén, mint hangyák, hogy azért sodródtunk jobb helyre, mert ők csápoltak egy irányba. Haha. Nagyon vicces.
Mindenesetre olyanra szavazz, aki bejut a parlamentbe...
Aki nem szavaz az a fideszt támogatja. Valóban egyedülálló arcátlanság és rablás amit ez a banda leművel(t), ha erről bővebben akarsz olvasni ajánlom a magyar polipot, hitleri mértékű gonoszság, manipuláció, pluszban minden szavuk hazugság. Hitler legalább őszinte volt és ő jónak hitte amit tett. A szavazóikat leginkább 60 + os agymosott nyuggerek teszik ki, akik vörösboron fokhagymán és hírTV-n élnek. Azt sem értem mellesleg minek slattyog el a szavazófülkéig... nem mindegy neki ? Hány éve van 5 ? 10 ? minek kell a mi életünket megkeseríteni ezzel... na de a lényegre térve, 2 párt érdemli meg a szavazatot a Momentum és az MKKP, bár ez utóbbi nem a bejutásra játszik így én a Momentumra fogok szavazni. Az LMP is egyre ügyesebb, de még nem lesz esélyük. Egy értelmes demokratikus országban pedig a Jobbik nem is létezhetne.. mondjuk a fidesz sem, dehát itt vagyunk. Ha ők nyernének valami csoda folytán NATO katonák jönnének magyarországra =).
Remélem segítettem 23/F szintén egyetemista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!