Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 24 évesen kire szavazzak...

24 évesen kire szavazzak április 8-án?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, gyűlölöm a Fideszt és mindazt amit képvisel illetve amit évek óta művel viszont fogalmam sincs kire kellene szavazni. Mivel alapvetően nem szokott érdekelni a politika, de a helyzet súlyosságát jól tükrözi, hogy még egy olyan ultra semleges emberkének - mint én - is kinyílt a bicska a zsebében és változást akar. Azonban nem tudok elmenni a sok ellenzéki párton. Ugye itt van a Jobbik, PM, MSZP meg még tudom is én ki. Mindeközben a szüleim minden ellenzéki szórólapot széttépett, amint meglátták azokat tehát mondhatni a környezetemben egyedül én nem váltam még narancsos zombivá. Nagyon remélem, hogy akárki is győz, a Hallgatói Szerződést semmissé teszi, visszatér a demokrácia az országba, a csókos/újgazdag talpnyalók meg lesznek hurcolva és visszatér az ország a normális európai kerékvágásba. Kire szavazzak 8-án, ha egy normálisabb/nyugodtabb és idővel erősebb, de legfőképpen nagyobb életszínvonalat biztosító országban szeretnék élni?

2018. febr. 22. 18:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező Te nagyon h ülye vagy. Inkább ne menj szavazni!
2018. febr. 24. 14:00
 22/30 anonim ***** válasza:
Hát ez is egy álláspont. De inkább tények alapján tanulj meg dönteni!
2018. febr. 24. 14:56
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Kedves Fideszesek! Önkéntesen vagytok hülyék, vagy fizetnek érte?
2018. febr. 26. 16:29
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
A környezetedben a legerősebbnek, legesélyesebbnek tűnő ellenzéki erőre. Amúgy nézd meg ott a statisztikákat, hogy ön kire szavazna, ha most lennének a változások, pl ilyenekre és akkor akinek van esélye a bejutási %-ra; különben lehet, hogy kárbamegy a szavazatod.
2018. febr. 26. 16:37
 25/30 anonim ***** válasza:

*előző vok,ezt meg egy másik kérdés alá linkelték be

youtube.com/watch?v=8irysRuux0Q

2018. febr. 26. 16:38
 26/30 anonim ***** válasza:
83%
Két választásod van. Az egyik egy kissé korrupt, kissé enyves kezű, valamit csináló, de már bejáratott , meredek utakon járó bagázs, a másik egy acsarkodó, egymással torzsalkodó baromfiudvar, amelyben kezdők, tapasztalatlanok, vérbeli tolvajok, és a társadalom selejtjei is megtalálhatóak. Ez a menű.
2018. febr. 26. 17:58
 27/30 anonim válasza:

Szerintem ne gyűlölj senkit. A gyűlölet érzés, itt meg gondolkodni kéne...

Nem vagy egyedül a bizonytalanságoddal, ezt mutatják a kutatások is. Ha az összes olyan embert meg tudná győzni valaki, mint amilyen te is vagy, az lenne a legnagyobb fegyvertény a mai magyar politikában.

Ha én lennék az, lehetnék miniszterelnök is, és nem kéne hozzá senki más. :D

Szóval ne hülyézzetek minket bizonytalanokat, mert még a végén döntünk helyettetek is! :)

Sajnos senkit nem találok alkalmasnak jelenleg az ország vezetésére, és ez nem azért van, mert nem tudom mit várok el. Nincs ilyen a palettán.

Senki nem fog elhozni növekedést. Magyarország egy falevél a Dunán. Valami történik, és a politikusok azt mondják a levél szélén, mint hangyák, hogy azért sodródtunk jobb helyre, mert ők csápoltak egy irányba. Haha. Nagyon vicces.

Mindenesetre olyanra szavazz, aki bejut a parlamentbe...

2018. márc. 3. 12:47
 28/30 anonim válasza:

Aki nem szavaz az a fideszt támogatja. Valóban egyedülálló arcátlanság és rablás amit ez a banda leművel(t), ha erről bővebben akarsz olvasni ajánlom a magyar polipot, hitleri mértékű gonoszság, manipuláció, pluszban minden szavuk hazugság. Hitler legalább őszinte volt és ő jónak hitte amit tett. A szavazóikat leginkább 60 + os agymosott nyuggerek teszik ki, akik vörösboron fokhagymán és hírTV-n élnek. Azt sem értem mellesleg minek slattyog el a szavazófülkéig... nem mindegy neki ? Hány éve van 5 ? 10 ? minek kell a mi életünket megkeseríteni ezzel... na de a lényegre térve, 2 párt érdemli meg a szavazatot a Momentum és az MKKP, bár ez utóbbi nem a bejutásra játszik így én a Momentumra fogok szavazni. Az LMP is egyre ügyesebb, de még nem lesz esélyük. Egy értelmes demokratikus országban pedig a Jobbik nem is létezhetne.. mondjuk a fidesz sem, dehát itt vagyunk. Ha ők nyernének valami csoda folytán NATO katonák jönnének magyarországra =).

Remélem segítettem 23/F szintén egyetemista.

2018. márc. 30. 12:01
 29/30 anonim ***** válasza:
Momentum...
2018. ápr. 5. 15:08
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyszerű a kérdés, tedd fel magadnak - gyűlölködsz, vagy gondolkodsz?
2018. ápr. 5. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!