Szerintetek tényleg lehetetlen, hogy nagy meglepit hozzanak a választások?
28 éves nő vagyok, kiterjedt ismerettségi körrel és egy - de konkrétan EGYETLEN EGY - ismerősöm sincsen, aki ne szitokszónak használná a fideszt és akinek ne lenne kib@xottul elege a pártállami maffiából. Én egészen konkrétan nem ismerek fidesz szavazót, beleértve a 80 éves nagyanyámat is.
Olvasom természetesen a mindenféle cikkeket arról, hogy a melyik statisztikai intézet milyen gigantikus támogatottságot mutatott ki nekik... Hol? Kiket kérdeztek? Milyen módszerrel?
Én úgy érzem lehet ebből igenis nagy meglepi a naccságos' uraknak, mert azok akik az előző választásra nem mentek el (mert már akkor se volt kire szavazni) most vannak olya dühösek, hogy mégiscsak találnak egy pártot maguknak.
Ti ezt hogyan látjátok?
"ez nem érv"
Milyen érveket vársz? Ha korrupciós ügyeket említenek azonnal elkezdesz sorosozni meg hazudni.
"28 éves nő vagyok, kiterjedt ismerettségi körrel és egy - de konkrétan EGYETLEN EGY - ismerősöm sincsen, aki ne szitokszónak használná a fideszt és akinek ne lenne kib@xottul elege a pártállami maffiából. Én egészen konkrétan nem ismerek fidesz szavazót, beleértve a 80 éves nagyanyámat is. "
Bocs!
Gondolom Budapest, Belvárosban laksz!?
Hidd el Vecséstől távolabb is laknak emberek és errefelé vannak fideszesek.
Akiknek elegük van a korrupcióból és a mutyiból (már 28 éve) és a sorosozásból.
De attól, hogy a fideszre szavaznak még nem car emberek (max a te szemedben).
Nem agymosottak, családosak, dolgoznak, gyarapodnak. Meg kellene szólítani őket valami többel, mint amit eddig hallottak az ellenzéktől és tenni is kellene valamit. Többet mint eddig.
Addig ne várjon nagy csodát az ellenzék míg települési szinten a közgyűlésen csak azért szavaz nemmel az ellenzéki képviselő, mert Ő az ellenzék (nem jobbikos volt). Még a független képviselő is csodálkozva néz rá, hogy Te most tulajdonképp kit is képviselsz (egy óvodafelújításról volt szó)? Amíg ezen a hozzáálláson nem változtat a politikai "elit" addig itt nekik nem terem babér!
"28 éves nő vagyok, kiterjedt ismerettségi körrel és egy - de konkrétan EGYETLEN EGY - ismerősöm sincsen, aki ne szitokszónak használná a fideszt és akinek ne lenne kib@xottul elege a pártállami maffiából. Én egészen konkrétan nem ismerek fidesz szavazót, beleértve a 80 éves nagyanyámat is."
Ez érdekes. Az én ismertségi körömben meg tobzódnak.
De akkor miért nem nézel videókat neten?
https://www.youtube.com/watch?v=xoafiJYEghY
https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
Nehogy azt mondd, hogy valami lyukban élsz.
Nem, budapesti vagyok, de a fidesz rajongói tábor nálam teljesen kimarad. Akármilyen társaságban vagyunk, kivétel nélkül az összes barát, rokon és ismerős utálja őket. Sok olyan ismerős is van, aki a soha-nem-szavazó táborba tartozik és idén ők is elmennek, pusztán csak mert megunták ezt az idétlen sorosozós agydarálást.
Ugyanakkor mivel budapesti vagyok, valóban nem láthatom és érthetem a vidékiek helyzetét. Ebből a szemszögből megértem azt is, hogy amíg nincs egy olyan ellenzék, aki bármiféle alternatívát tudna mutatni, addig Gizike néni köszöni szépen, örül a reziscsökkentésnek meg a 10ezer forintnak.
Egyébként az ország sz@r helyzetét az is remekül mutatja, hogy ilyen szánalmas és ócska eszközökkel hatékonyan lehet szavazatokat venni. Egy valóban jól teljesítő Magyarországon senki le nem tojna 2 liter ingyen tejet, 10db tojást vagy 10ezernyi Erzsébetet. Önmagába van tekeredve a rendszer, de ettől csak rosszabb lesz hosszú távon a videékieknek is.
Szerintem az sem igaz, hogy az szavaz a Fidesz-re, aki CSOK-ban meg egyebekben érintett. Én érintett vagyok, de azt látom, hogy egy diktátor kezd kinőni Európa közepén. Felvásárolt média, cenzúra, politikai célzású büntetések, poltpéter és még soorlhatnám. Iszonyúan félelmetes ami történik. Az én figyelmemet nem vonja el néhány marék hozzámvágott aprópénz..
Üdv!
Én egy gyárban dolgozom ahol termelő munka folyik, 7-8 éve mikor odakerültem 600-800 ember dolgozott akkor "mindenki" Jobbikos volt. Most 2000-2300 ember dolgozik a gyárba most fele Fideszes fele ellenzéki de nem megy el szavazni mert minden párt "lop ,csal, hazudik", semmi értelme elmenni. Lényegében a biztos szavazók többsége a Fideszre teszi az X-et, aki otthon marad annak meg mindegy mi a véleménye.
Lehet lesz meglepi 2/3 helyet 3/5, ellenzéknek a Jobbik és egyetlen baloldali és liberális párt se jut be.
A gyár egy dunántúli közepes városban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!