Milyen programja van a választáson induló pártoknak?
Egyáltalán érdekel bárkit is már az országban ilyesmi?
Fidesz: STOP SOROS
Ellenzék: Orbán takarodj
Ennyire le vagyunk süllyedve? 8 éve olyan jó volt átolvasni a pártok programját, komolyan volt dilemma az emberben, hogy kire szavazzon... Most mi van? Mintha visszaléptünk volna 2 lépést IQ-ban. Teljesen pártfüggetlenül kérdezem ezt.
Ahogy eszembe jutottak a pártok, úgy írtam le őket. Semmiféle fontosságot nem tükröz a sorrend.
Jobbik: [link]
Momentum: [link]
LMP: [link]
DK: [link]
Együtt: [link]
MSZP: [link] ( van egy olyan nevű dokumentum hogy "Tegyünk igazságot! MSZP választási program 2018" )
Párbeszéd: [link] ( van egy olyan hogy "Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti programja" )
Fidesz: folytatjuk. Vicc nélkül, ez a program. Kiállt Orbán Viktor, megmondta az újságíróknak, hogy "alakul a gazdaság, jó irányba haladunk" és ennyi. Ugyanez volt a 2014-es programjuk is, hogy "alakul a gazdaság, nemsokára rendbejön, folytatjuk". Idén is ugyanez. A 2010-es, viszonylag jól kidolgozott programjukat pedig nem tartották be.
Személyes megjegyzés: én olvastam a programokat, felelős választó vagyok és véleményem szerint a Jobbik, LMP, Momentum hármas az, aminek megvalósítható, reális, egész jól kidolgozott programja van. A kérdés már csak az ( minden párt esetében ), hogy meg is valósítja ha hatalomra kerül?
Minden normális pártnak van könnyen elérhető programja!
A Fidesznek, a KDNP-nek és a Liberálisoknak nem lehet megtalálni a programját - de ezek nem is normális pártok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!