Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Választ itt valaki az alapján...

Választ itt valaki az alapján pártot a tavaszi szavazásra, hogy melyik alatt juthat könnyebben szexhez?

Figyelt kérdés

Mert most mérlegeljük a pártokat ilyen szempontból:

A Fidesz meg a Jobbik ugye mély keresztények, ami egy szexellenes, prűd vallás.

A balosok közül sok pár pedig a feminizmust támogatja, olyan nőket akik pl. nemrég betiltották a Forma 1-ben a grid girl-öket és azt vallják, hogy nőkkel flörtölni szexuális zaklatás, meg be akarják tiltani a prostikat.

Lassan úgy vagyok vele, hogy legszívebben rászavaznék Kádár Jánosra, mert akkoriban legalább Csepregiék riszálták magukat bugyiban, meg kb. minden TV-reklám erotikus volt, és se a keresztények, se a feministák nem károgtak ez ellen.

2018. febr. 5. 06:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
közül sok párt* pedig a
2018. febr. 5. 06:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

"betiltották a Forma 1-ben a grid girl-öke"

Komoly ? :Xd

A pompom lányokat nem?

2018. febr. 5. 07:44
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha trollkodni akarsz akkor az minőségi trollkodás legyen már.

Kapásból ott buksz, hogy a keresztény vallás nem tiltja a szexet. A házasságon kívüli (megcsalás) szexet tiltja.

Feminizmus meg a femináci nem ugyanaz, hiába próbáljátok sokan összemosni. Feminácik tiltották be a grid girlöket és ők veszik azt is zaklatásnak, hogyha egy férfi azt mondja egy tüszentő nőnek, hogy egészségére. Elég sok nő hangot is ad nekik, csak az persze nincs reklámozva.

2018. febr. 5. 08:02
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

"legszívesebben rászavaznék Kádár Jánosra"

- azt elhiszem, mert akkor fiatal voltál, és "könnyebben jutottál szexhez"

Azonkívül, hogy hogy szerezz nőt, valami még érdekel az országgal kapcsolatban?

2018. febr. 5. 09:05
 5/17 anonim ***** válasza:
11%
hogy szerezz? sok pénzzel vagy sármmal vagy mindkettővel a politikának ehez nem sok köze van
2018. febr. 5. 10:58
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Lehet ORbán a következő repertoárban be is fedeztet majd, valami migránssal
2018. febr. 5. 11:09
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Bár én annak a híve vagyok hogy mindenki szavazzon és fejtse ki a véleményét, aki az alapján választ hogy hogyan szexelhet többet, megvonnám a szavazati jogot....
2018. febr. 5. 13:37
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Te nem vagy nyomon:)
2018. febr. 5. 14:14
 9/17 anonim ***** válasza:
27%

Most,ha jól értem,nálad az a "szex",hogy mit látsz az utcán vagy a tv-ben?:)

Azt hittem arra fog kitérni a kérdés,hogy melyik párt támogatja leginkább vagy kezeli enyhén a prostitúció kérdését:)

Amúgy a Jobbikos meg egyéb nemzeti,kereszténykedők is elmennek,ha úgy van.Csak nekik cikibb ha lebuknak:)

2018. febr. 5. 15:59
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, bár kissé "elmeroggyant" nézőpont.
2018. febr. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!