Van bármi haszna a Kormányablakba való időpontfoglalásnak?
Figyelt kérdés
Nem kell sorszámoz húznom ha időre megyek vagy hogy van ez?2018. jan. 24. 14:33
1/5 anonim válasza:
Ha lenne akkor senki sem dolgozna, mindenki csak időpontokat foglalna egész nap
2/5 anonim válasza:
Annyi a haszna mint a nőnek akit odatettek, magyarán semmi...Ha konkrét ügyet akarsz intézni, menj el a cél szervhez, mert fogalma sincs semmiről...
3/5 A kérdező kommentje:
Személyit kell csináltatnom mert hamarosan lejár, csak gondoltam ha nem muszáj nem várakozok órákat ott...de akkor ezek szerint mindegy
2018. jan. 24. 16:43
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy helyfüggő.
Én 2 hete az egyik debreceni kormányablakba foglaltam időpontot - egyszerre kettőt - mert a személyim és a jogsim is lejárt.
Két nappal későbbre volt 11.30-ra szabad hely. Lefoglaltam.
Azonnal megküldte a rendszer a sorszámomat.
Két nap múlva mentem, fürtökben voltak az emberek.
11.32-kor, tehát két perces késéssel írták ki a sorszámomat. Az eljárás is gyors volt, kártyával lehetett fizetni. Szóval nekem pozitív a neten foglalásról a tapasztalatom.
5/5 anonim válasza:
Foglaláskor kapsz sorszámot, ott nem kell venni.
Engem mindig kb. időben hívtak, szóval van értelme, régen órákig is vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!