A Fideszen kívül valóban minden más párt támogatja a migránsok tömeges beengedését?
Előre szólok, semmiféle provokáció vagy fröcsögés nincs a kérdésemben.
Van az, hogy tájékozatlan vagyok, sosem érdekelt a politika. Nekem az a nézetem, hogy a politika akkor jó ha észrevétlen. Sajnos nálunk nem az, de nem akarok vitákat kirobbantani.
Apám mondta, hogyha nem akarok elmenni szavazni, azzal a migránsbetelepítéseket támogatom.
A kérdésem csupán annyi, hogy ez így van-e vagy sem?
Normális válaszokat, köszi.
Ezt írta alá Orbán Viktor:
Itt a hivatalos magyar fordítás:
„teljeskörűen végre kell hajtani az Unión belüli áthelyezési folyamatot; meg kell fékezni az irreguláris migránsok és a menedékkérők továbbutazását, valamint gondoskodni kell olyan befogadóállomásokról, amelyek alkalmasak a migránsok emberhez méltó körülmények közötti elhelyezésére arra az időre, amíg a helyzetüket tisztázzák. A menedékkérők nem választhatják meg szabadon, hogy melyik tagállamban kívánnak menedékjogért folyamodni”
Ez valóban nem jogszabály. Ez egy nemzetközi egyezmény.
https://www.youtube.com/watch?v=TN21YqTJagc
itt egyedül a fidesz az aki tömegesen engedi be őket
20 000+ kötvényes
3000 "Ő" szerintük oltalom alá vett
a kvóta meg 1300 fő volt
akkor? ki engedi be őket?
Sorba lehet venni a pártokat, de tényleg.
Már -MÁR!- úgy néz ki, hogy tényleg így van, végsőfokon, következményekben, ha megnézzük az eddigi nyilatkozataikat. A baj ott van, hogy már a Jobbik is beállt a sorba, a várható "összefogásaik" kapcsán.
Kitérő.
A politika NEM akkor jó, ha észrevétlen.
Kedves kérdező!
Én most egyik elméletet(halál vagy sem a FIDESZre) sem fogom pártolni(de), viszont gondolj bele: értelmes ember nem kezd vitába a gyakorikérdések.hu-n a politikáról, mert tudja, hogy annak semmi értelme. Egyik fél sem fog se nyerni, se veszteni.
Ebből kifolyólag az itt lévő emberek nem értelmesek. Na nézzük, hogy a buta emberek közül melyik pártot támogatták többen.
Ezt most gondolatban kérlek fűzzétek tovább.
Tökéletes kormány nyilván sose lesz. Ha neked a dolgok jelenlegi állásuk szerint megfelelőek, és nem akarod kockáztatni az egész családod életét, azzal, hogy valami nem FIDESZ trágyát választasz meg, akkor azt javaslom szavazz a FIDESZre.
Én személy szerint még nem láttam migránst, és ez nekem így tökéletes. Ha viszont ez egy kormányváltás miatt változna, a kérdés az, hogy hány nőt erőszakoltatnék meg az utcákon, hogy egy másik kormány lophassa jelenleg a pénzünk (minden párt lop, ez egyértelmű).
Remélem jól döntesz ;-).
Eddig a Fideszen kívül egyetlen párt sem engedett be migránsokat! Viszont a Fidesz minden várható mennyiséget túlteljesített!
Miről beszélsz, kérdező?
29-es. Ha nem voltak kormányon, akkor nem mindegy hogy mit "támogatnak" - szerinted?!
Ha valaki kormányon van, és beengedi őket - miközben pont ennek az ellenkezőjéről kommunikál sok milliárdért, akkor a kormány pofátlanul hazudik - de úgy látszik ez egy csöppet sem zavar téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!