Szeretnék a Fideszre szavazni, de a bevándorlás téma nem annyira érdekel, szerintem nem para, ha él pár nem fehér ember is az országban, annyira a Szovjetuniót sem sírom vissza. Valaki érvelne amellett, hogy miért szavazzak rájuk áprilisban?
#1!
"Program vízió viszont nincs." - Az LMP-nek és a Momentumnak víziója és programja is van.
Érdemes elolvasni: [link]
A Fideszben is vannak rossz emberek ezt nem lehet kivédeni de a Momentum és LMP is ugyanolyan emberekből áll. Nagy részük célja, hogy meggazdagodjon. Látjuk, hogy a Fidesz tagjainak gazdagodása mellett a mi zsebünkbe is jutott s emellett az országunk kifizette a hiteleit, nem mint azelőtt
Nem szeretnék új pártokat tesztelni, hogy azt nézzük aztán tétlenül, hogy megszüntetik mindazt amit eddig a Fidesz tett, hogy az ő zsebükbe több jusson.
Kedves #23!
Pesti, diplomás, háromgyerekes szülő vagyok.
Szóval én is a családi adókedvezmény nyertese.
Viszont a havi adónyereségnél sokkal többet vesztek azzal, hogy a gyerek iskolája lerohad, hogy magándokihoz kell mennem, elvették a nyugdíj-megtakarítást (ígérték, de nem lett egyéni számla), hogy menekülnek a szakemberek Mo-ról - szóval az egyenleg egyértelműen minuszos.
Nem vagyok szakértő, de a statisztikák állítólag azt mutatják, hogy az adókedvezmény nem növelte a szaporulatot.
"A Fideszben is vannak rossz emberek"
Én mást sem látok belőlük csak a rosszakat. Egyet mutass amelyiknek nincs vaj a füle mögött! Csak egyet!
"...ezt nem lehet kivédeni..."
Valóban. Minden szentnek magafelé hajlik a keze. Tartja a mondás. Fejlett demokráciákban legalább lemond a posztjáról. Nem akit rajtakapnak, hanem csak a gyanúja felmerül a tisztességtelenségnek.
"Momentum és LMP is ugyanolyan emberekből áll. Nagy részük célja, hogy meggazdagodjon."
Feltételezést ne tényként kezeld. Majd ha a húsosfazék közelében lesznek meglátjuk milyenek. De ők, még nem szerepeltek le. A 98-as első fidesz kormány után nem is értem hogy választották meg őket 2010-ben. 14-ben a többség már nem rájuk szavazott. Most sem fog.
”Látjuk, hogy a Fidesz tagjainak gazdagodása mellett a mi zsebünkbe is jutott”
A tiedbe esetleg!
A kiskeresetűek azaz a keresők több mint ⅔-a rosszul járt. Az EU-ban csak Belgium és Franciaországban kell több adót fizetni mint itthon.
"...emellett az országunk kifizette a hiteleit, nem mint azelőtt..."
Ezt a baromságot kiadta be neked? Habonyizáltak mi?
Kifizettük mint eddig mindig. Mármint a lejáró hiteleinket. Aztán vettünk fel újakat. Mint mindig. Na akkor hol az a nagy Kánaán? Mert a hitel állományunk az az elmúlt 8 évben is csak nőt.
"Nem szeretnék új pártokat tesztelni, hogy azt nézzük aztán tétlenül, hogy megszüntetik mindazt amit eddig a Fidesz tett”
Pedig jobbenne ha a volt MSZMP utódpártjai lelépnének egyszer és mindenkorra.
Mint ahogy a három balti országban is elzavartak mindenkit akinek köze volt az egypártrendszerben a politikához. Nézd meg honnét kezdték és hová jutottak?
Kedves Előző!
"Legfontosabb a szeretet."
- Ha meghallgatod OV. március 15-i beszédét, és számodra legfontosabb a szeretet, akkor nem értem, miért szavazol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!